Tshirt muslimah dari Tshirt Wanita Dot Com (TWDC) by shahroll

Sunday, September 15, 2019 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments




As salam, hello readers...

Membeli secara online tidak lagi menjadi suatu "kepelikan" di tahun 2019 ni kan? Tapi pelik kalau ada yang masih belum tahu nak membeli dengan seller online, tuhhh kesian! huhu! Bawak bawak belajar dan ubah diri eh?

OK lah, kita ke tajuk utama.

Korang suka tak membeli tshirt muslimah di online? Lebih lebih lagi di Instagram, pasti korang runsing mana satu nak dibelinya. BANYAK PILIHAN!



Tshirt muslimah dari Tshirt Wanita Dot Com memberikan korang pilihan dan kepelbagaian jenis design dengan harga mampu milik. Tshirt muslimah ini ada ciri-ciri khas yang boleh korang baca di blog mereka https://tshirtwanitadotcom.blogspot.com

Dalam blog tu juga, korang boleh membeli secara online dan seller akan menjawab pertanyaan korang dalam aplikasi whatsapp. Senang kan?


INI TUJUH (7) #KEUNIKAN BAJU MUSLIMAH INAYAH:


✅ MATERIAL COTTON TSHIRT --> Tak jarang, warna tak luntur, tak panas, serap peluh & sgt selesa walau dipakai seharian.

✅ NURSING FRIENDLY --> Direka khas untuk mudahkan menyusu baby dgn zip 9 inci. Tak perlu selak-selak lagi dah.

✅ CUTTING 'A' SHAPE --> Terletak elok & tak nmpak bentuk badan, aurat terjaga. Sgt sesuai utk wanita berpinggul besar @ wanita berpantang.

✅ KEMBANG BAWAH --> Panjang blouse ini sehingga paras peha dan cutting kembang memudahkan buat aktiviti sprt berjalan & duduk

✅ EASY IRON --> Gosok sikit2 je dah hilang kedut, barulah cepat siap.

✅ 10 WARNA --> Semua warna lawa-lawa. Senang nak match dengan tudung sis.🤭

✅ PELBAGAI SAIZ --> Ada 7 saiz, bermula S sampai 4XL ada.



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...