Pes Bawang Putih dalam pack travel DELIZIOSO? by shahroll

Monday, December 03, 2018 SHAHRUL HAIRY 0 Comments




As salam, hello readers...

Pernah tak korang terfikir, akan wujudnya pes bawang putih dalam bentuk yang, berlainan? Yang senang dibawa kemana saja dan yang penting dapat jimatkan masa korang kat dapur untuk memasak.

Aku nak perkenalkan kepada korang, jenama baharu di pasaran pes bawang putih iaitu DELIZIOSO, pes bawang putih terbaik!

PES BAWANG PUTIH | DELIZIOSO

Jenama yang baharu saja release tahun ni, membawakan korang kemudahan dalam menyediakan bahan-bahan masakan. Pes bawang putih dari DELIZIOSO mempunyai ciri-ciri untuk penyelesaian masalah seperti dibawah ni;

1. Bau yang melekat di tangan 
2. Menjimatkan masa (menggupas)
3. Memudahkan untuk penggunaan penyimpanan (room temperature)
4. Jangka hayat  yang tahan lama
5. Mempercepatkan proses masakkan

Kalau tengok packaging yang kat atas tu, aku rasa team travel memang suka bawak untuk pergi ber-travel. Student pun suka sebab memudahkan dorang nak masak menu kegemaran tanpa ada masalah bau melekat kat tangan.

DELIZIOSO tengah ada sales untuk promosi pengenalan ni. Korang boleh cuba beli 1 pack dengan harga RM6.65 sahaja (harga asal RM8.90) untuk pack seberat 400gram. Banyak tak banyak? HAHA!



Boleh membeli disini: DELIZIOSO MY BLOG




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...