Seafood lambak atas meja pengganti nama yang lain? by shahroll

Saturday, June 03, 2017 SHAHRUL HAIRY 1 Comments




As salam, hello readers...

Selamat berpuasa untuk hari ke-8! Alhamdulillah, dah lebih seminggu kita berpuasa dan masuk minggu ke-2 pula ye. Bagaimana setakat ni? Harapnya masih bertahan! haha. Ok, nothing to story panjang-panjang sebenarnya, cuma aku tertarik satu banner di Emporium Makan Klang, ada banner macam kat bawah ni: Seafood Lambak Atas Meja


kreatif eh?

Ini disebabkan isu penggunaan jenama Shell Out yang telah dipatenkan, makanya paten tersebut tidak boleh lagi la digunakan secara meluas oleh peniaga-peniaga yang lain. Dengan itu, lahirlah nama-nama yang lain jugak.

Nice lah!



1 comments:

kadang ada peniaga yang masih guna nama tu . sebab diorang tk tau and tk bca internet.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...