Pandan Cendol: Serve with soul! by shahroll

Wednesday, April 12, 2017 shahrul hairy 0 Comments




As salam, hello readers...

Alhamdulillah, sempat juga aku update blog kesayangan ramai shahrulhairydotcom awal pagi ni. Jam menunjukkan 12.07 pagi dan aku masih depan PC? Oh maii! HAHA! Pagi-pagi camni aku tulis pasal cendol, agak-agak sesuai tak? mesti lapar kan lepas tu? HEHE!

Pernah dengar Pandan Cendol?


Pandan Cendol

Aku baru jugak dengar Pandan Cendol ni dalam online. Kalau melihat pada facebook page nya, konsep foodtruck yang tengah 'IN' sekarang ni menjadi taruhan. Dengan mengangkat 'pandan cendol' sebagai brand utama, pelbagai menu-menu lain juga disediakan oleh mereka.


Mee goreng mamak, Mee rebus, Rojak, Cendol, ABC dan Pasembor adalah menu-menu jualan mereka di foodtruck. Pandan Cendol juga bergerak aktif dengan event event yang dianjurkan oleh pihak berwajib.

menjadi tumpuan peminat cendol!

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Pandan Cendol ni, korang boleh follow link kat bawah ni;

Instagram: Pandan Cendol
Facebook Page: Pandan Cendol


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...