Popia Simpul Cinta keluaran Hanis Pastry, rangup dan kurang minyak! by shahroll

Saturday, April 04, 2015 shahrul hairy 0 Comments




As salam, hello readers...

Korang tercari-cari popia simpul yang sedap-sedap untuk kudapan petang korang? Kalau ya, boleh try POPIA SIMPUL CINTA hasil keluaran Hanis Pastry, homemade punya produk.

2 hari dah surut!!

Inti untuk popia simpul ni adalah isi ikan. Ye, isi ikan. Pada mereka yang alah pada daging, isi ikan sesuai untuk korang jamah. DIsamping itu jugak, ada bahan rahsia yang dikatakan hanya di Hanis Pastry je ada, *hint: serunding


pandangan atas
*maaf, kualiti agak tidak memuaskan*

Berapa harganya? untuk 1 balang hanya RM12 sahaja dan jika korang jauh, boleh postage dengan pertambahan RM5/2 balang lah. Kalau korang beli 4 balang, postage dia RM10. Senang sekarang ni, pakai order online+postage, tak gitu?

Boleh wassap: 0123437359 untuk tempah slot korang untuk POPIA SIMPUL CINTA dari Hanis Pastry

enjoy!




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...