Hari Buruh untuk pekerja kerajaan by shahroll

Friday, May 02, 2014 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments




As salam, hello readers...

Semalam hari senang-lenang untuk pekerja macam aku. Tapi, ada juga yang bekerja juga kerana keperluannya bekerja diperlukan oleh majikan disamping mendapat sedikit lebihan gaji diberi nama "Over Time" setiap hujung bulan. Usaha keras, ganjaran menanti padanya.

Jalan-jalan sekitar rumah aku di Harbour Palace untuk pergi membeli peralatan buat roti jala dan lain-lain di DIY shop. Aku suka juga berjalan kat kedai ni, nampak barang yang murah-murah untuk keperluan di dapur.

Banyak perkakasan dapur dan juga rumah

@ DIY shop

Dan juga pergi ke Econsave yang berdekatan dengan Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (PPAS) di Teluk Pulai, Klang. Hajat nak masuk tengok tapi pagar tertutup. Yelah, hari buruh jadinya tutup la kan? HEHE!

PPAS

enjoy!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...