The Social Customer: Eksplorasi bersama Adam Metz by shahroll

Tuesday, April 01, 2014 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments




As salam, hello readers...

Hello! Apa khabar? Harap sihat sentiasa dan dirahmati oleh Allah SWT. Rasanya aku dah lama tak keluarkan post entry pasal review buku kan? Maklumlah, aku buka setiap bulan beli buku. Ada buku yang menarik, aku pasti kongsikan bersama pembaca blog dan rakan-rakan.

Ada satu buku yang mana setiap pengendali online shopper tak kira pakai apa-apa medium sekalipun (FB, Twitter, Instag etc) patut ada senaskah buku hasil tulisan Adam Metz.


Macam aku punya buku pulak gaya pose tu eh? HEHE!

Adam Metz ni dah berusia sebenarnya. Lahir pada 1977 (lebih kurang umurnya 37 tahun!) tapi dia mempunyai syarikat konsultan iaitu Metz Consulting. Dia punya cerita pembukaan (introduction) 5 muka surat! ko bayangkan....

Dalam introduction macam-macam dia cerita pasal diri sendiri. Seronok lah baca tentang pengalaman orang yang sebelum tu "nothing" dalam skop pemasaran & jualan

Buku ni berharga RM100 dan ditaja sepenuhnya oleh Kerajaan Barisan Nasional (aku pakai Baucer Buku 1 Malaysia) dan terima kasih DS Najib Razak masih beri aku BB1M tu ya!

penulis buku: Adam Metz


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...