cari artikel blog disini

Loading...

Apr 13, 2012

PELABURAN yang menguntungkan! sila ambil perhatian! by shahroll



As salam, hello readers...


Alhamdulillah, Jumaat yang telah sempurna sesudah melaksanakan Solat Jumaat tadi. Tak ramai di dalam kampus. Dah balik ke kampung masing-masing kot student-student UiTM. Cuaca pun baik hari ni, cerah dan panas sekali =)


Aku nak share pelaburan yang menguntungkan tetapi bukan untung di dunia lah, untung di akhirat insyaallah. Aku ambil gamabr ni dalam Facebook dalam pages mana aku lupa pulak =p


Amalan zikir harian =)

Benda bagus, aku tepek lah dalam blog aku. Besok-besok aku lupa, aku refer blog aku balik, kan? Semoga mendapat manfaat juga para pembaca ya? Share jika anda suka =D

As salam..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ini adalah blog peribadi Shahrul Shaharuddin. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah hak cipta terpelihara..Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan shahrul hairy shaharuddin. Anda boleh menyiarkan semula artikel atau info di laman blog, di laman forum atau di laman sosial yang lain namun, sila pastikan anda membuat backlink/kredit/citation kepada blog ini sebagai tanda penghargaan dan sokongan.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau pelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut garis panduan undang-undang Malaysia.