Loading...

PELABURAN yang menguntungkan! sila ambil perhatian! by shahroll

Friday, April 13, 2012 shahrul hairy 0 Comments



As salam, hello readers...


Alhamdulillah, Jumaat yang telah sempurna sesudah melaksanakan Solat Jumaat tadi. Tak ramai di dalam kampus. Dah balik ke kampung masing-masing kot student-student UiTM. Cuaca pun baik hari ni, cerah dan panas sekali =)


Aku nak share pelaburan yang menguntungkan tetapi bukan untung di dunia lah, untung di akhirat insyaallah. Aku ambil gamabr ni dalam Facebook dalam pages mana aku lupa pulak =p


Amalan zikir harian =)

Benda bagus, aku tepek lah dalam blog aku. Besok-besok aku lupa, aku refer blog aku balik, kan? Semoga mendapat manfaat juga para pembaca ya? Share jika anda suka =D

As salam..

0 comments: