Siapa follower yang ke- 596 di shahrulhairy.com? by shahroll

Thursday, February 09, 2012 SHAHRUL HAIRY DOT COM 2 CommentsAs salam, hello readers...


Bila semakin hari semakin ramai yang follow my blog *xie xie, terima kasih, thank you* sedikit rasa seronok kerana mendapat sedikit perhatian daripada kalian dengan apa yang sedang dan bakal ditulis nanti didalam blog ini. 


Tetapi dalam masa yang sama juga, aku merasa "gerun" bila banyak mata-mata membaca blog ini dengan nahu dan nada yang berbeza. Biasalah, penulisan tiada irama kan? =D


Siapa follower aku yang ke - 596? *drum roll*... 


tadddaaaaaa...!! Adam Corrie!!

kenal Adam Corrie tak? Betul tak kenal? ke saja-saja buat tak kenal mey? HAHA! kalau tak kenal, aku bagi gambaran yang jelas sedikit! Nah!

Adam bersama Ady putra in KL Gangster 2

Dari sedikit pembacaan aku, blog Adam adalah blog bersama bersama isteri beliau iaitu fazi. Sebelum kahwin, Fazi adalah owner untuk blog itu dan sekarang penulis dan bertambah dengan kehadiran Adam. BRAVO! memang seronok bila dah kawin ni, semua benda boleh berkongsi dengan isteri! =D

Welcome to blogger world Adam Corrie! Bila ada masa terluang (bila tak de shooting) boleh update kehidupan seharian bersama keluarga ya? Insyaallah membawa kebaikan bersama untuk keluarga dan juga pembaca. =)


enjoy!

2 comments:

ReeneeRaaid said...

wowie!
famous shahrul skrg :P

Reen:

Huhuh, tak sangka Abg Adam sudi follow blog chap kuda laut africa nih.. huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...