Pelakon Vanilla & Coklat (Izara Aisyah) by shahroll

Tuesday, February 07, 2012 SHAHRUL HAIRY DOT COM 8 Comments



As salam, hello readers...


Malam nanti aku ada 'date" dengan Izara Aisyah. Pelakon leletops tu lah dalam cite Vanilla & Coklat. Aku dah miss 1 episod (rasa sgt demm!) gara-gara aku ingat cite ni hari Rabu.


So, malam ni watch out lah! HEHE~


saksikan di slot Lestary jam 9.00 malam

Neelofa pulak terselit.. huhuhu!


Nama Komersial: Izara Aishah
Tarikh Lahir: 28 September 1992
Usia: 19 tahun
Asal: Bakar Batu, Johor Bahru
Pencapaian: Tempat kedua Dewi Remaja 2009/2010




Semua piccah: Google

Vanila Coklat mengisahkan tentang Zara, 19 tahun dan Aamir, 20 tahun yang sedang menuntut di Institut Pengajian Tinggi. Zara dan Aamir saling membenci antara satu sama lain dan masing-masing sudah mempunyai kekasih. 

Aamir sering mengusik Zara kerana Zara merupakan pelajar cemerlang dan pelajar contoh di kolej manakala Zara membenci Aamir kerana baginya, Aamir seorang kaki perempuan.Liana, rakan sekelas Zara yang gedik dan mengada-ngada menganggap kononnya Aamir adalah hak miliknya. 

Liana sentiasa berkepit dengan Aamir supaya semua orang melihat mereka benar-benar bercinta. Berbeza dengan Zara, Liana seorang wanita yang lemah lembut namun semua itu dibuat-buat kerana dia sememangnya bercita-cita ingin berkahwin dengan anak orang kaya.

Zara mempunyai kekasih hati iaitu Kamal, yang dikenalinya sejak sekolah menengah lagi. Ibu bapa Zara, Dr. Ungku Musa dan isteri tidak menyukai Kamal, begitu juga ibu bapa Aamir, Datuk Ahmad dan Datin Dalila yang kurang menggemari sikap Liana kerana tidak menghormati orang tua. Suatu hari, Dr. Ungku Musa dan Datuk Ahmad merancang untuk menyatukan anak mereka.

read more: Admya blog

enjoy!

8 comments:

la..baru 19 taun ke..matang kot gaya dia..

ReeneeRaaid said...

i pon tersuka tgk citer ni. sgt sweet!

Fatin:

Kan? so matured dia berlakon.. hahaha~

Reen:

Sweet habes! hari ni penuh kot TL i dengan citer nih.. hehehe~

kisahsensasi said...

bagus kan dia...patut dapat peluang untuk berlakon filem nie

Kisahsensasi:

memang bagus.. berlakon sgt bersahaja.. haha~ awat pakai nama blog ni abam Hazman?

QuE hanNa said...

hei.. boleh tahu x.. kolej yang diorang gune time shooting vanilla coklat ni kolej mnew ekk??

Que:

Tak berapa pasti pula kolej mana =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...