(Gambar) 4 profile artis pilih kasih 3! by shahroll

Tuesday, February 07, 2012 SHAHRUL HAIRY DOT COM 4 Comments


As salam, hello reader...

Petang ni aku nak bongkar pasal artis pilih kasih 3 dengan menunjukkan "rahsia" mereka. Excited tak? Ahah! bukan gossip eh, belum "tiba masa" nak aku gossip-gossip artis pilih kasih 3. Aku akan post 4 profile dulu (semuanya ada 16) so, check out below lah;

Fareth Agang
Twitter: @FARETHAGANGPK3
Facebook page: Under progress


Aada Zara
Twitter: @AadaZara_Pk3
Facebook page: Aada Zara

Ai Iqmal
Twitter: @Ai_IqmalPK3
Facebook page: Ai Iqmal

Airil Reffa
twitter: @Airil PK3
Facebook page: Airil Reffa

Peminat PK3 boleh menghantar undian anda kepada senarai 4 artis kegemaran anda dengan cara mengundi seperti di dalam profile mereka. Dah ada artis pilihan korang? =D

enjoy!

4 comments:

hii shahrul, nanti buat psl miza lak ye..hehehehe

Belinda:

Hello kak! thanks drop here.. beberapa profile nanti saya akan keluarkan.. 4 by 4.. hehe~

and shahrul, akk copy ye beberapa gmbr letak kat page FB Miza... kalau tgk ada gmbr yg berwatermark 'shahrulhairy' akk la yg amik tu ek...

Belinda:

My pleasure kak.. boleh ja gunakan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...