(Gambar #2) 4 profile artis pilih kasih 3! by shahroll

Saturday, February 11, 2012 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments



As salam, hello readers...


Hari tu aku dah reveal kan 4 profile artis pilih kasih 3 kan? Now aku nak reveal 4 lagi profile artis untuk musim ke- 3. Dengan adanya "pembongkaran" profile mereka, korang boleh UNDI mereka dengan sebanyak-banyaknya! =D


Ok, jom check out siapa dia?


Hakim Yazid
Twitter: @Hakim Yazid_PK3
Facebook: Hakim Yazid

Heri Aszmo
Twitter: @HERIASZMOPK3
Facebook: Heri Aszmo


Hiera Hasan
Twitter: @HieraHassan_PK3
Facebook: Hiera Hasan



Jalius Jaibin
Twitter: @JaliusPK3 
Facebook: Jalius Jaibin

Peminat PK3 boleh menghantar undian anda kepada senarai 4 artis kegemaran anda dengan cara mengundi seperti di dalam profile mereka. Esok untuk Pentas Pilih Kasih 3 bakal ke udara pada jam 9 malam!!

enjoy!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...