8 tahun berlalu rasa masih sama by shahroll

Monday, February 13, 2012 Shahrul Hairy 4 Comments


As salam, hello readers...

Sejak aku tinggalkan bangku sekolah di Telok Panglima Garang (sekolah di daerah Kuala Langat) lama tak merasa cendol mamak di depan kedai yang menjual cermin mata. Adalah dalam 8 tahun cam tu, masa tu form 3 aku last sekolah situ. HAHA!

Harga semangkuk dulu dalam RM1.20. Then, aku pergi balik ke tempat cendol mamak tu, harga still sama lagi. (eh, tak naik pulak harga eh?)

Pas minum sure aku bungkus punya!

Korang tengok santan dia.. PENUH! boleh habis ni satu hari...

#epic pengisar ais yang cool!!

Bismillah.. jempot2...

last shoot... sllurrpppppspsz!!

Semua still sama. Cuma pekerja yang kisar ais ni je yang lain. Dulu orang tua. Sekarang orang muda. Mungkin anak dia kot? entah lah, yang pasti masa terus berubah, orang berubah (tapi ni harga sama je, pelik ni!) dan yang penting "rasa" cendol ni tetap tak berubah!

oh, i miss my zaman sekolah.. *flying*

enjoy!

4 comments:

KiD said...

fuuuuhh.. sedap tul pekena cendol lagi2 time tghari..

akuzle ayu said...

kt depan ker tepi SMKTPG tuh? harus akak g awl ke skola n me'lajak' ke sini japs...hihihiihi.. kul bpe dier biznez neh?

Kid:

lagi fuhhhh sedap bila YNWA yg kalah belanja Man United fans yg menang neh! WAKAKAKAK~

Ayu:

Depan lagi. Dekat-dekat sekolah jenis cina. Berdepan dgn gerai buah.. hohoho~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...