3 cute Nuffies "hacked" my blog! by shahroll

Saturday, February 18, 2012 SHAHRUL HAIRY DOT COM 3 Comments



As salam, hello readers...


Selamat berhujung minggu! dalam minggu ni aku hanya menyiapkan beberapa custom album yang hampir siap keseluruhannya. Dengan menggunakan tone color yang baru (vintage+reddish) dapat memberikan kepuasan kepada client aku.


Dan, berbalik ke dunia blogging, aku melihat di dalam akaun Nuffnang ada beberapa blogger aku 'spot' macam kenal! ... =p


Siapa??! *drum roll*



Anne!

Rachel!

Yen Ling Tiew! (new nuffies ah?)

Thanks drop and read my post! Kebanyakkan post aku dalam Bahasa Melayu, so boleh kot pakai Google Translate! hehe.. oh! aku ada 1 Chinese proverb untuk korang bertiga;

nice ah? =D

enjoy!

3 comments:

KiD said...

untung laaaaa.. blogger glemer.. :)

Kid:

Dorang tertekan blog aku tu, aku je kepoh2... WKAKKAKA!!

akuzle ayu said...

nk komen aper eh?..ahhahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...