Siapakah artis-artis Pilih Kasih musim ke-3? by shahroll

Friday, January 27, 2012 shahrul hairy 4 Comments

As salam, hello readers...

Cantik gambar kat atas tu yang aku jadikan poster? terima kasih kepada Official Photographer yang memberikan gambar-gambar yang OHSEM untuk tatapan pembaca blog aku neh. Editing aku yang buat lah. Nak buek cam no, eden buat editing sikit-sikit pandai le.

Ok lah, korang sure tak kenal or masih samar-samar dengan artis-artis #pilihkasih3 ni kan? Kalau dah kenal bagus lah! Dah boleh start mengundi artis yang menjadi pujaan dihati. Jom berkenalan dengan mereka...

Para jejaka yang hensem lagi jambu madu! Ahah! takut-takut ada yang jatuh cinta dengan jejaka dalam #pilihkasih3 ni kang. Relex, anda berpeluang menjadi pasangan mereka JIKA anda juga seorang pelakon. HEHE, gurau-gurau je k? Nak akaun tweeter dorang? seperti dibawah;

Jalius Jaibin - @JaliusPK3
Nizen Ayob- @nizenPK3
Yizee Ariff - @yizee Arif PK3
Heri Aszmo - @HERIASZMOPK3
Airil Reffa - @Airil PK3
Fareth Agang - @FARETHAGANGPK3
Hakim Yazid - @Hakim Yazid_PK3
Ai Iqmal - @Ai_IqmalPK3

Seterusnya, jika ada artis lelaki, pasti ada artis wanita pula. Mana ada taman tanpa bunga? Betul tak? ahah! Memperkenalkan artis wanita di dalam PK3, check it outzzzz...

aaa? Apa? Nak akaun tweeter mereka? Tak payah la! bukan dorang reply pon. HAHA, jangan marah! be cool. Tengah-tengah malam aku menaip depan PC ni memang "lalok" sikit ah. Nak-nak malam Jumaat kan, kelass kau! kat bawah adalah tweet-handle mereka;

Hiera Hassan- @HieraHassan_PK3
Marina Jose - @MarinaJose_PK3
Sura Sojangi - @SuraSojangi_PK3
Miza Azura - @Miza_PK3
Naqia Nasution - @naqiaPK3
Reen Rahim - @ReenPK3
Theera Alias - @TheeraPK3
Aada Zara - @AadaZara_Pk3

Dah kenal-kenal kan? suka lettew. Ok lah, dah dekat jam 1.44 pagi dah ni. Follow mana artis yang anda minati dan jangan lupa, VOTE! yeahh!!

Enjoy!

4 comments:

mia said...

dah vote Ai mihahahahah

Mia:

Pheeeeeeewiiiiittt!! terbaekk lah! hahaa peminat Ai yg TEGAR!!

akuzle ayu said...

coolz!! bila tgk gegambo balik, kebykan depa neh x fotogenik kan? pasainyer masa tgk live arituh, ada yg gojes n hensem sgt tp bila tang kat gambo, mcm x cayer. mmg ada org2 yg mcm tuh kan? aperpon, peserta peberet den masih rahasia....ahahahahha

vote for miza..hehehe..tenks ye jengah blog saya... ahad nih gi senawang gak ke..?? saya pergi kot.. kesian lak kat miza kalau tak jengah... tp ngapelah depa2 nih buat ari ahad... serba salah sbb anak2 ku skolah esoknya..huhhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...