Really excited for this appreciation! by shahroll

Thursday, January 26, 2012 SHAHRUL HAIRY DOT COM 8 Comments



As salam, hello readers...


Semalam baru aku buat post pengenalan tentang #pilihkasih3 dan rank alexa terus drop ke paras aku sendiri tak percaya! GOSHH! Kemungkinan rating untuk program PK3 nanti melebihi 2 juta? siapa tahu kan?


Ok, sempena Tahun Baru Cina yang lepas, aku "dikejutkan" dengan penghargaan (mesej dalam Twitter) oleh CEO P1 Wimax! siapa? Dah tentu CEO paling ngetop untuk pasaran broadband, Mr. Michael Lai.


Klik pada gambar untuk paparan jelas.

CEO hantar kat pelanggan beb! Terbaik lah PR beliau dengan pelanggan setia macam aku ni. Dah masuk 4 tahun aku setia bersama @P14G korang tahu? Dah pengalaman-pengalaman bersama P1 Wimax tentulah banyak. Korang boleh layan posting yang dulu-dulu kat bawah;

#1 Ahad di rumah (1st post untuk P1 Wimax!)
#7 P1 Wiggy lah! (tester guna Wiggy!)

Antara yang sempat aku carik balik link-link yang lepas. Kalau korang nak baca yang lain-lain, boleh gunakan Google Search yang aku letak kat atas blog ni. Apa pun, terima kasih sekali lagi pada pengurusan P14G dan juga SYABAS kepada staff-staff P1 Wimax yang bertungkus lumus memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan!

p/s: Twitter @P14G ramah dan cekap!

Enjoy!

8 comments:

pergghh... dasyat ar ko sharol...

Abu Bakar:

Not sure if this mesej auto-generate bro. Huhu, klw manual, berpuluh ribu kot subscribers P14G? huhuhu apa pon ML mmg terbaek!

akuzle ayu said...

yang penting, depa tau bagaimana nak hargai/amek hati pelanggan...dok gitu?

Kak Ayu:
Itulah salah satu kunci kejayaan mereka dalam bizz.. kita patut contohi mereka =)

Filivi said...

it not auto generate la. he type his msg him self coz he quite active in twitter. fb not really. he originally kind to everybody and appreciate his worker and customer very high. :)

Filivi said...

he reply u by himself la shahrul :)
he quite active in twitter one. he originally very kind and respect his worker and customer very high.

Fili:

Really? GOSHHH!! your big boss mmg awesome!! suma hari tu i sikit bz so x reply balik kat ML =( ..

send my regard ya! =D

akuzle ayu said...

bagus tuh... bos yg x syok sendiri, menghargai sumber manusia... Filivi, u r sooo lucky!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...