Persediaan untuk 2012 : Gerak Kerja sehingga April 2012 by shahroll

Monday, January 02, 2012 Shahrul Hairy 3 Comments


As salam, hello readers...


Macam-macam yang berlaku dalam 5 hari blog ini tak berhapdet. Hati memang nak selalu bukak dan hapdet, cuma masa kadang-kadang mengekang aku untuk berbuat demikian. Ini pun nasib-nasib ada sikit mood. huhu.


Actually post ini patut dikeluarkan pada malam akhir tahun 2011, tapi tak dan nak publish. So, aku continue malam ni (pagi Isnin).


Dalam 5 hari aku tak hapdet blog sini, aku sebenarnya sibuk update blog training aku. Kalau korang ingat lagi pada post INI, aku ada nyatakan kat situ aku tengah develop blog khas yang hanya menempatkan training berkenaan dunia foto dan juga Social Media.


Keterangan pasal 2 kursus ni aku dah buat write up kat sana. Boleh lah baca. Lebih molek lagi, boleh share kat blog korang =)


Lebih kurang sebulan lebih develop blog training tu. Nak ikutkan tak lama pun nak buat blog baru. 5 minit siap. Cuma aku nak dapatkan template blog yang terbaik tu yang agak makan masa. Sebelum tu dah banyak aku guna template lain. Semua tak best sampailah aku jumpa template yang aku guna sekarang ni.


friendly user interface. Direct information.


Ada beberapa rakan dalam alam maya aku minta pendapat tentang layout blog,content blog, arrangement dan sebagainya. Ternyata, respond yang positif diterima. Tak kurang juga yang advise ada yang kurang part itu dan ini. Thank you guys! sangat menghargai pandangan dan cadangan dari kalian.


Sudah ada yang bertanya, bila kursus-kursus yang ditawarkan ni akan dimulakan?- Terus terang aku katakan, seawal-awal adalah dalam bulan Februari. Masih ada perbincangan untuk kertas kerja diperingkat pelaksanaan.


Seperkara lagi, aku mengalu-alukan sesiapa yang mempunyai modul pembelajaran dan boleh menjadi speaker ceramah untuk penganjuran kursus/seminar, boleh hubungi aku untuk kita bekerjasama dalam bidang baru aku ceburi ni.


enjoy! as salam...

3 comments:

JMR said...

good luck bro!
nnt kalo aku free, igt nk join gk kursus ko ni..respek sama lu bro!:-)

JMR:

Thanks bro JMR,

Boleh2, untuk company pon kita terima, i mean latihan dalam department bro =D

akuzle ayu said...

fuh! besh sungguh... nk pikir2 akak bole jd speaker bidang apa...hmmmmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...