STATUS TERKINI: #GathBlogShahAlam event! by shahroll

Thursday, December 08, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments



As salam, hello readers...


Hujan lebat Shah Alam. Sejuk benar! Nasib baik ada sweeter aku bawa. Ok lah, aku cuma nak buat short notice je dalam post ni. Untuk event yang pertama kali aku anjurkan #GathBlogShahAlam seramai 6 bloggers yang REGISTER di BORANG PENDAFTARAN dan aku anggap yang datang TANPA REGISTER tidak minat untuk memenangi cabutan bertuah yang disediakan.


Syarat UTAMA untuk mendapatkan number lucky draw adalah dengan REGISTER kedatangan.


Antara bloggers yang DAH KOMPOM nak datang:-



Akuzle Ayu- http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com


Su su- http://susugebu.blogspot.com


Koqin- http://www.koqinkaremo.com


Aurikelsan- http://aurikelsan.blogspot.com


Yannie Bunny- http://idreamoflittlebunnies.blogspot.com


THANKS yang register! Jumpa anda malam esok k! =D
enjoy!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...