#GathBlogShahAlam untuk Blogger Shah Alam!! by shahroll

Thursday, December 08, 2011 shahrul hairy 30 Comments


*sticky post untill 8hb/12/2011, please scroll down for the latest entry*

Mini Gath untuk BLOGGERS SHAH ALAM!!

Gath untuk apa? untuk siapa? IA UNTUK BLOGGERS sekitar SHAH ALAM / LEMBAH KLANG yang duduk menetap disini. Sekiranya korang ada mempunyai BLOG, samada aktif mahupun tidak, korang BOLEH SERTAI GATH INI!! =D

INI PERTAMA kali diadakan di kawasan SHAH ALAM!

Details event:
Tarikh: 9hb-Disember-2011
Masa: 8.00malam-11.00malam
Person in-charge: shahroll (012-3437359)

Event ini BUKAN untuk menunjuk siapa LEBIH POPULAR, LEBIH BAGUS @ LEBIH TRAFIK dalam blog! INI merupakan medium TERBAIK korang untuk kenal-kenal sesama bloggers disini dan aku percaya, ia titik tolak untuk event-event seterusnya!

Jangan lupa bawa KAD BUSINESS BLOG masing-masing! Boleh exchange link nanti bila dah balik ke rumah! =D

*TETAMU VVIP dirahsiakan*

Dan pihak SH iMAGE sudi memberi sponsor berupa HAMPER untuk BLOGGER yang bertuah!! APA TUNGGU LAGI??

Untuk mengesahkan kedatangan boleh isi form dibawah ini (close pada 8hb December 2011 11.59pm)

*UPDATE*

Tentatif program:-
8.00pm-8.30pm: Pendaftaran Bloggers
9.00pm-9.30pm: Ketibaan jemputan Khas (VVIP)
9.45pm-10.00pm: Ucapan alu-aluan oleh organizer (SH iMAGE)
10.00pm-10.45pm: Cabutan Bertuah+Sesi Bergambar
11.00pm: Bersurai




Enjoy!!

30 comments:

YNA said...

nak pergi tp tarikh tu x blh pergi :(

YNA:

JOM2!! heheh, alaaa its ok. Nantikan kali #2 pulak ye.. ini baru permulaan.. =D

Kancilbiru said...

ok aku dah up entry untuk event ni..peace!

KB:

THANKSSSSS!!!! ahhahaha lama ko tak masok blog aku kan? mueheheh~ thanks again! -D

Kancilbiru said...

aku skrang dah jadi silent reader jer ..

low profile...(pooodah!!)

hahaha...

KB:

Cettt!!! poooodahh! propa neh.. ahahaha~ =p hantaq la wakil hang tuk event ni.. =p

pnsusu said...

wahhhh terujanya

Pnsusu:

yeahhh!! thanks for the blog about this! =D

yannie bunny said...

1 stupid question pls, biz kad blog tu cmna? (sori sy budak br blajar. amatur) burger king 5mins away frm home je. Nk join, pnsusu ajak ;)

hmmm interesting! good effort ! nak join, nnt i balik umah tanye hubby dulu lah...:) tp not so worry sbb mmg balik umah in law kt sh alam pun..huhu

yan said...

salam kenal..

anak2 boleh dibawa ke? ramai ke yg dah turut serta.

Yannie:

Hey there! owh, its not stupid ques la. Mende tu cam business kad je, if xde pon its ok =)

The Bored Sha:

Haa.. kena tanya hubby dlu. kalau nak bawak hubby, bawak sekali k? haha~ =D

Yan:

Salam kenal kembali...
boleh je bawak anak2.. lagi best ade budak kecik! hehehe~

teringin nak pegi....insyaAllah...;) hehe

Syazwani:

Jgn teringin, PERGI JOM! hehehhe~ ramai kawan2 sedang menunggu.. hehehe~

puanbee said...

kenapa tk buat dekat2 ampang je huhu

puanbee:

Salam! hello puan bee! =D owh! kita tgk sambutak untuk Shah Alam cam ne, klw hangat, kita terjah ke AMPANG pula =D

kajaharuna said...

saya duduk shah alam.. rasa macam nak pergi.. :)

Kajaharuna:

Haaa... jom3!! tak yah rasa2.. DATANG JE!! sebelum tu isi borang kedatangan dulu ye..law x, x dapat no cabutan bertuah =D

akuzle ayu said...

wah2! br tau ader cabutan bertuah...takat neh dh bpe org confirm hadir, dik?

Kak Ayu;

Haaa.. BARU TAHU? tehee.. seb bek! setakat ni ade 10 org kompom (termasuk pasangan) kira ok lah, kata gak mini gath.. hehehe~

akuzle ayu said...

alhamdulillah...takperler... dah ado gambo retis nnti br depa jeles meles bagai kan3? hihihiih...

Kak Ayu:

Artis cancel last minute.. kita2 je yg ada.. hehhe~

deqnoor said...

malangnya DN tiada di shah alam malam ni... xdapat nk join. sobsob... :(

Muaz Faris said...

nak pergi tapi masa tak sesuai.. rugi rasa nye!

Papa Mifz said...

baru tau pasal gath nih..dah terlepas pun...huhu

DN:

Aloooo ruginyer.. tak pee! next event ada lagi =) stay tune!

MF:

Ada kelas ke masa tu? jumpa Muaz di next event! =D

Papa:

Aiseh papa, baru lepas semalam! hehhee.. jumpa papa di event seterusnya k? saya nak buat edisi ke #2 tahun depan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...