(Full Report) #GathBlogShahAlam di seksyen 13, Shah Alam Burger King by shahroll

Monday, December 19, 2011 Shahrul Hairy 5 Comments



As salam, hello readers...


*Sambungan dari posting Fast Update*


Wokeh, semalam aku balik dari kampung dan awal-awal pagi Isnin aku dah wake up (kalau cuti sure leh bangun awal, haih~) untuk update pasal event yang aku dah anjurkan pada 9hb lepas.


Aku senaraikan bloggers yang hadir pada majlis tersebut:-


Akuzle Ayu: http://www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com
Mrs. Puex: http://www.mrspuex.blogspot.com
Bro Framestone: http://www.broframestone.com
Namia: http://www.namiacinta.com
Iera Kan: http://www.nurseira.com
Azahari Roslan: http://www.freeajer.blogspot.com
Niena Shah: http://nienashah.blogspot.com


Memang dalam borang pendaftaran seramai 6 bloggers yang akan hadir, tetapi dari 6 yang register, hanya 2 orang saja yang datang (MrsPuex & Akuzle Ayu) yang lain tak register, tetapi tetap hadir sokongan untuk event ini. TERIMA KASIH! yang mana call, sms organizer (aku la tu) thanks jugak beritahu kenapa tak leh hadir k? Insyaallah lain masa, kita berjumpa.


Letih ah taip, layan gambar jap!


Adehh.. buruk plak tulisan tangan aku.. =p

Borang pendaftaran...

Blogger Iera Kan & Bro

Blogger NienaShah & Namia

Blogger yang paling awal sampai, Bro & Iera Kan. Masa tu aku sebok kemas-kemas ruangan bilik mesyuarat kat Burger King. Then disusuli dengan Akuzle Ayu membawa family (meriah kauuuu!!) then Namia muncul (kecik molek je orangnya...) akhir sekali MrsPuex & family.

Walapun tak ramai, inilah yang dikatakan "Quality Bloggers".

MrsPuex & Puex (yang buat skodeng tu..)

Akuzle Ayu

Bro menerjah bagi kad biz... 

Puex sedang mencari mood.. muahahahah~

Jam 10 adalah kemuncak untuk acara gath ni. Sebab apa? Aku telah menyediakan (SH iMAGE sponser hamper) untuk acara lucky draw untuk bloggers yang bertuah. Selain itu, Bro juga memberikan 1 CD dijadikan hadiah tambahan untuk lucky draw =)

Antara bloggers yang bertuah pada malam itu;

Namia pemegang no.2

Akuzle Ayu pemegang no.1

Mrs Puex pemegang no.6 (hamper utama)

Akuzle Ayu mendapat cabutan untuk CD
sumbangan Bro Framestone

Far-East Movement

Selesai sudah makan-makan, gelak-gelak then masuk ke segmen yang agak serius sedikit. Tak serius mana lah, just aku cakap tujuan utama aku mengumpulkan bloggers Shah Alam adalah;

1) Untuk mengumpulkan seberapa banyak bloggers S.A untuk Negeri Selangor, sebab banyak event-event yang bakal berlangsung pada tahun 2012 nanti.

2) Menyediakan gerakan khas untuk bloggers S.A dalam usaha menyemarakkan lagi dunia blogging dengan networking yang ada disekeliling kita.

3) Memberikan bloggers pendedahan tentang business yang berkaitan dengan blogging.

Aku dah minta paa bloggers yang hadir untuk meng-review event yang sudah aku langsungkan ini. Ada kelemahan dan kesilapan, aku akan take note untuk next event seterusnya.

Lagi? Gambar time!







KAMI! kredit to Akuzle Ayu Facebook =)

enjoy!

5 comments:

lizz said...

biar tak ramai, asalkan semua happy ;)

lizz:

Alhamdulillah, rata-rata semua yang hadir happy kot? hehhhe... klw Lizz kat sini, agak2 nak dtg tak? kih3...

akuzle ayu said...

atoi!! mmg tebaek ah 'kekata' tuh semer... akak bawa gerombolan kasi meriah ini event...ahahhah... bersemangat neh biler baca awk punyer objektif tuh. insyaallah, jika bersesuaian akak nak cover..

Akuzle Ayu:

Memang meriah kak! thanks bawak gerombolan anak2 akak yang cute2! heheh..

Thanks kak support! Insyallah ada pape saya roger =D..

CD Ori tue...

Itu je cd yg aku ade lebih.. kebanyakan semuanya satu per satu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...