FARALYNA IDRIS: Seksi ada tempatnya! by shahroll

Monday, December 19, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 2 Comments



Bila berkata pasal seksi, yang pop-up lam minda korang tu tak lain tak bukan yang ketat-ketat, nampak betis licin, nampak lurah dendam kan? Muahaha, *typical thinking actually*.

Tapi bagi pelakon Faralyna (aku panggil Lyna ah) mempunyai pandangan sisi yang beza dengan pendapat yang selalu korang fikirkan. Sebelum tu, layan gambo Lyna jap, aku pun baru nak kenal-kenal sama ini artis lah! =p

Pelakon dalam Filem 3GP tu rupanya..

Macam familiar lah muka dia neh..

"S" for Shahroll? how sweet u Lyna! =p aharks...

Pose ini aku teringat pada artis lama, Melissa Saila!

Serius cantik!!

Aku tak ada masalah dengan Lyna, cuma aku tertarik bila penulis dalam Kosmo  tu tulis soal pemakaian Lyna dalam filem Klip 3GP too sexy! Apa kata Lyna dalam menepis persoalan ini?

"Cerita itu dekat dengan kita sebenarnya, semua yang dipaparkan adalah perkara yang berlaku di sekeliling kita yang mungkin kita sendiri tidak sedari." katanya lagi.

"Mengenai babak itu, Fa sudah banyak berbincang dengan pengarah yang pada mulanya dicadangkan untuk merakam aksi baju Fa dikoyakkan, tapi Fa menolak takut nanti ada bahagian tak sepatutnya pula nampak."

Good action! Inilah pelakon yang punyai prinsip yang tegas. Setakat cadangan dari pengarah, bukan tertutup habis sampai tak boleh kita sanggah untuk mengutarakan pendapat yang lain kan? Good one Lyna! =)

Untuk bacaan lanjut, korang g ke KOSMO! lah! =D

Enjoy!
pakai iPhone eh? ok, nanti shahroll beli gak eh.. =p

2 comments:

ReeneeRaaid said...

kawan dengan artist skrg yer..

Reene:

hehehe~ kawan2 juga... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...