Pembukaan blog baru untuk sesi latihan by shahroll

Saturday, November 05, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments



As salam, hello fellas!


Sepatutnya update entry ni tak lama ambil masa. Dalam 20 minit dah siap. Tapi, yelah aku ada sikit "kekurangan" bila nak update blog, buat 2-3 kerja yang lain (dalam PC gak). Macam buat slideshow,print-screen, cam tu lah.


Mungkin dah tabiat. Ke buang tebiat? =p


Ape cer sebenarnya? Cam ni, pagi ni (start dari jam 10.00 pagi sampai 1.00ptg) aku ada develop ruangan blog baru untuk aku tempatkan kelas-leas, training, workshop aku ke sana.


Buat masa ni, URL blog tu aku simpan dulu, cukuplah aku bagi tengok print screen kat bawah ni ye. Sebab baru siap rangka dan adjust sikit-sikit HTML code tuk blog tu.


[ads: Jika anda mahukan "banner design" boleh menempah di SINI]


interface blog untuk kelas yang aku buat...teheheee~

2 jam aku carik template yang fresh, cool, elegant dan simple. Yang hat simple tu yang susah nak carik tu. Then aku ubah-ubah sikit ikut selera tekak aku. Dari background dia kaler hijau muda, aku tukar hitam. Hijau sakit mata!

Nantikan kemunculannya k?

Enjoy!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...