Persatuan didahulukan, pencapaian diutamakan: 1 GTBMY by shahroll

Wednesday, October 26, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 2 Comments



As salam, hello readers...


Ambil inspirasi Dato' Najib, aku ubah sikit ja. Harap penyokong Najib tak marah la na (awat slang utagha plak neh! ishh). Hari tu aku dah buat 1 lagi montage yang aku buat KHAS untuk kumpulan "kongsi gelap" bawah tanah 7 lapisan bumi, Geng Tali Barut Malaysia (GTBMY).


Aku dah tulis mende ni pada posting INI. pi baca.


Layan sat montage ni k? =D



Seramai 18 ahli pioneer yang ada dalam GTB. Korang leh check lam page atas ni, ada link depa. Baca lah. Blog depa best, tertarik menarik kau memang debam! 
Enjoy!


2 comments:

Unknown said...

terima kasih sudi buat montage ni..bila dgr muzik wah bergegar weiii

Kak ina:

Sama2 kak ina. Memang kasi music tu "gegar" sket! bio org dengar sambil head-banging huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...