My favorite western dish and small espresso coffee by shahroll

Sunday, October 23, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 9 Comments



As salam, hello my readers...


Lokasi: Bukit Raja, Klang (kedai bersebelahan dengan Kenny Rodgers)
Masa: 8.45 malam (Sabtu)
Tarikh: 22 Oct 2011


Misi makan-makan aku teruskan dengan mencuba kambing panggang yang sememangnya fav aku setiap masa setiap tempat makan! HUHU, kata orang kambing ni tak boleh makan banyak-banyak sangat, nanti pening lah, darah tinggi lah, nak pitam lah, ye ke? Aku makan ok je =p


Malam tu aku order Lamb Grill dengan kopi ekspresso. Aku yang paling terkejut kopi tu la, kecik bebeno! ishhh~ tak pasal-pasal aku mintak 1 lagi air, teh lemon! ampeh tol, tipah tertipu kau! huhu...



muka pasrah bendanya kecik!

Service kedai ni bagus. Cepat je hidangan sampai. Walaupun kedai ni majoriti staff dia berbangsa cina, korang jangan panik sebab kedai ni serve makanan halal. Don't worry! Makan tanpa was-was. Cet! macam iklan lah pulak (memang pon!) HAHA...

muka sebelum "mengganas" nak baham kambing!



Kambing rasa OK, tak liat. Kuah dia pulak kurang sikit sebab cair. Agak sedikit masin but masih boleh dimakan di cover oleh kentang putar dan juga salad. Yang penting bau kambing dia tak terlalu berbau ye, so sesiapa yang nak try try makan kambing tu, shuuuwitt sangat cuba!


aummmmmm!!.. keh3...

Kedai no.2 sedap makan kambing. No.1 korang leh cuba kat Cafe S-E Relax. Lepas ni, misi mencari tempat kambing panggang diteruskan lagi. Tetap saja di.... shahrulhairy.com ! HAHA...

enjoy!


9 comments:

Rosalia said...

fuh.sedapnye.

JMR said...

berselera tol ko mkn kambing bro..hehehe

Rosalia:
Memang sedap! anda harus cuba.. hehehe~

JMR:

hahha.. my fav tu... heeee~

zetty said...

wahhh sedapnyerr...nak jgk..

Zetty:

mai la sini.. hahaha.. sedap oh!

nina said...

hahaha......bile bace citer pasal espresso nie.... aku pun ade pengalaman yg same cam ko....kecik gilerrr......mau senak perut aku tergelak tgk cwn die.....hahaha......

Nina:

ye ke? kat mana pulak? ke tempat yang sama? muahahahaha~ =p

nina said...

hahaha.....kat sunway pyramid......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...