Kenali Ustaz Azhar Idrus by shahroll

Wednesday, October 26, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 6 Comments



As salam, hello readers...


Aku baru je kenal dengan Ustaz Azhar. Itupun sebab aku kerap mendengar ceramah ilmu beliau di dalam laman Youtube. Walaupun loghat Terengganu agak pekat dalam penyampaian Ustaz, itu tak menjadi masalah sebab aku ade sikit-sikit background bahse Terengganu (pengalaman kerja ngan orang Terengganu)


Bagi aku, Ustaz Azhar cara dia berlainan. Dia ada style. Ucapan dia sederhana tapi mantap. Isi-isi ceramah juga seronok untuk didengar walaupun duration nya sampai 10 minit, tak bosan!


Siapa lah Ustaz ni? klik ke website ustaz http://ustazazhar.net/v01/



menjadi inspirasi kepada aku....

PTS publish buku ustaz azhar... kena carik ni!

Video ceramah Ustaz Azhar

Selamat berkenalan dengan Ustaz Azhar Idrus!=')


6 comments:

ochs widdle said...

rm30 buku dia..ada dah kat mph..
dah beli habaq naa..
nak pinjam.hehe

OW:
HAHHA!! aku beli, tahun dpan ko pinjam ye.. hahahaha~

nanti kita boleh ajak ustaz nie gi outdoor shoot la yea.....hehehehe

Bro Hazman:

Ustaz rasa suka pada gambar humanity/journalism kot bro, tp aku lebih best jemput ustaz untuk Program memurnikan hati.. huhhu~

pergh ustaz ni pun minat menembak..

BG:

Yerp! minat tidak boleh dipisahkan walaupun bergelar ustaz (guru) dalam bidang agama.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...