Korang nak menang ipad2? Aku ada caranya! by shahroll

Tuesday, September 06, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments



As salam, hello readers...


So many draft entry! Goshhh~, dah malas ke aku nak update blog ni? HEHE, yang dapat post ni pun sebab tangan ni dah dok gatal sangat nak picit button "publish post" aharks!


Ni pasal quiz yang akan berlangsung pada bulan Oktober nanti. So, watch out pada mereka yang suka masuk contest. Korang leh tengok kat link SINI


Kepada student-student UiTM tu, rajin-rajin le bertanya kat department yang buat contest ni. Actually, quiz ni from Web of Knowledge ISI yang buat. Department JSP tu sebagai perantara orang sana dengan pengguna di Malaysia. =) harap maklum ye?

Enjoy! and good luck!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...