Majlis IFTAR bersama Digi Telecommunication @ Seri Pacific Hotel, KL part #2 (last) by shahroll

Sunday, August 21, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments



As salam and morning readers,


Puasa sudah masuk pusingan terakhir. Sesiapa yang mahukan malam yang lebih baik dari seribu malam, ambillah peluang. Begitu juga dengan aku. Sama-sama menjadikan Ramadan tahun ni yang terbaik dari yang lepas ok?


Ini posting yang last aku buat, untuk rujukan korang sila ke post SINI. Aku dah siapkan "pictures clip" yang telah pun aku upload di channel Youtube (shahroll). So, aku letak kat dalam blog aku pula, enjoy!



Minta maaf kat korang semua, kualiti gambar tidak berapa baik. Dan thanks pada group Forteen yang nyanyi lagu ni dengan baik, ciptaan Edry Abdul Halim tak silap (KRU).

Semoga boleh jumpa Lisa Surihani di masa akan datang! Kot jadi Official Photographer masa Lisa kahwin nanti ke? Aku doakan yang terbaik untuk kalian ya? Aminn!! =D

See ya!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...