Semakan nama yang terpilih menjadi Pelatih PLKN Siri 9/2012 di sini! by shahroll

Friday, July 15, 2011 Shahrul Hairy 0 Comments



Hello readers!


Welcome back. Beberapa hari lepas, ada desas-desus mengatakan, laman web Khidmat Negara tak boleh nak masuk. Sampai jadi trending kat dalam twitter kau tahu? 


Bagi mereka yang tak berapa nak amik tahu pasal ni, website dorang tu sebenarnya dah mencapai traffik yang SANGAT tinggi katanya. Tapi, boleh juga semak dalam kotak yang disediakan tu. Masukkan je nombor IC, setel masalah.


Tak pun. boleh guna perkhidmatan SMS, lagi mudah. Cuma Taip: PLKN semak hantar ke 15888 atau telefon 03-40274747 



Nak baca kisah-kisah lepasan PLKN? korang leh klik kat SINI

Enjoy!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...