Mana nak beli baju terbaru yang cantik? by shahroll

Sunday, June 19, 2011 shahrul hairy 4 Comments



Salam petang.


Baru habis melayan beberapa video korea dan juga video pre-wedding oleh PRO photographer di Malaysia. Sekarang dah menjadi nama besar dalam pembikinan short film/video, selepas kejayaannya dalam arena still photo. Amazed me!


Dalam melayan video, layan jugak twitter. Berselang-selang. Then Nisa Kay muncul dalam timeline aku, then aku sesaja klik pada profile tweet dia. Klik pulak URL blog beliau di http://nisamenaip.blogspot.com/ dapat lah aku tengok link yang aku nak bagi ni! =D


Suka berfashion? Aku suggest kan beli dalam blogshop ini;


Harga dia? klik SINI

Ok guys, happy mencuci mata dalam blog sana. Gambar-gambar untuk model dalam blog sana so nice. Good one photographer. 

Enjoice!

4 comments:

Nisa Kay said...

wahhh ade mention nama sy laa .. thanks :D

Nisa:

hohho! of kos u ada dalam ini cerita, sebab u yg kenalkan i ngan blog tu.. eheheh

cik najihah said...

singgah dari blog nisa :)

Cik Najihah:

Salam! yup, sila2 singgah.. buat cam blog sendiri.. eehhe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...