Hari bermesra-mesra dengan pelanggan by shahroll

Tuesday, March 22, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera,


Update awal pagi. Aku baru je lepas update blog department, benda yang sama gak, Hari Mesra Pelanggan. Cumanya ayat kat sana lebih formal lah. Kalau lam blog aku nie, hantam je ayatnya. =p


Hari nie memang busy nak siapkan kelengkapan untuk booth kitorang. Almost done, cuma ade sikit2 je lagi nak touch-up. Kali nie tak de istilah "booth TERBAIK", tapi aku memang TAK HARAP pon benda tu, janji aku puas booth aku cantik dan orang ramai berkunjung! =D


PTAR+Mahasiswa.. awesome!

Aku bersama 2 pegawai aku berkerah tenaga siapkan seberapa banyak yang boleh data di letakkan di board panel. Agak teruja, sebab kebanyakkan data adalah untuk kegunaan student yang akan datang nanti. Sebab ape? sebab, semua soalan adalah based dari data yang kitorang tampal tu. Aku dah bagi hint2 nie, pepandai korang la carik.. huhu~


Ok lah.. tunggu update seterusnya.. as salam..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...