Ada masalah dengan P1 Wimax?? Jom ke pejabatnya di PJ! by shahroll

Saturday, February 26, 2011 shahrul hairy 0 Comments

As salam to all,

Hari nie pelik sikit. Aku tak ngantuk lagi even dah jam 1.54 pagi waktu Malaysia (GMT+8). So, masa yang ada aku luangkan sikit untuk update blog terchenta. Aku open balik kad memori tepon aku, tuk tengok balik gambar2 yang aku dah snap. Tak sampai beberapa bulan aku pakai Nokia C3, lebih kurang 800 gambar aku snap pakai tepon tu.

So, aku pick up gambar aku pergi ke pejabat P1 Wimax yang lokasinya di Petaling Jaya. Kalau korang ikut jalan federal highway tu, dia dok belah kanan korang la. Besar punya bangunan cam tu kalau tak nampak, tak taw la cek nak habaq cam na..

Nie la pejabat dia..

Packet hub!

Pintu "gerbang" ke P1 wimax nyer kaunter..

Aku datang sini bukan nak mengadu tak laju ke speed, bill tak sampai ke.. no no.. aku datang sebab nak tukau modem lama aku tu yang kaler hitam ke kaler putih! Sebab yang putih (baru) siap ade Wifi sekali, tu yang semangat nak tukau tu, siap amek cuti kau aku ke sini.. tapi kalau ade masalah ngan P1 nie, korang leh shout lam twitter je.. =D senang kan?


Nie la modem yang aku dapat.. tukar yang lama..

Tempat menunggu yang kondusif.. selesa..

Pelbagai barangan P1..

Salah satu sudut di kaunter P1..

Aku sedang mencuba laptop yang ada Wimax build in.. hehe blog sape tu?
LOL~

Masa nie aku ngah tunggu modem yang baru.. weee~

Berurusan dengan mereka tak lama, tu yang best. Korang kena sign kat form yang dah disediakan then got your modem! easy right? Tak de la macam kat tempat lain, kena isi nama lah, alamat lah.. pffff~ sangat memenatkan! Dah dapat modem, aku pon blah la dari situ. huhu~

Kalau korang nak twit2 ngan dorang, sila follow dorang kat SINI
ataupun ke laman web dorang http://www.p1.com.my/

Enjoy! see next post guys! as salam...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...