One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race

Thursday, January 06, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 16 Comments

As salam to all,


Pagi nie sejuk betul. hujan malam tadi sampai ke pagi, memaksa aku naik kereta pergi ke tempat kerja. Natijahnya, aku datang awal gile ke office, lebih dari kebiasaan. Tak pe lah, janji tak "merah" dalam sistem kedatangan. =D


Now, jom layan contest! Aharkz, nie contest dari Nuffnang dimana dorang buat pertandingan makan-makan! puffff~ Aku bab makan tak menahan. Lagi-lagi kalau makan FREE! HAHA!


Makan FREE di KDU: Klik SINI


Secara ringkasnya, pertandingan nie style dia ala Amazing Race. Makan-makan, then korang pergi ke another section untuk makan lagi. Pastu makan and makan and makan! wahhh!! terbaek dari ladang nie. Nak nak pulak start point makan kat Modestos, weee~ i love it!

Contest nie memerlukan 60 orang peserta (Nuffnangers) dan akan dibahagikan kepada 15 group! thats mean, dalam 1 group ada 4 orang peserta. Aku dalam fikiran dan firasat aku, kalau boleh nak ada Daydeck, Hamzah Ian dan juga Cik Lily Putih. Hebat kan group aku? semua aku pilih yang boleh sumbat segala mak nenek makanan dalam perot dorang. HAHA!

Setiap group akan dibekalkan iPhone 4 yang tersedia ada Finder301 dan juga GPS. Dibekalkan juga laptop dan Maxis broadband untuk memudahkan para peserta untuk membuat task.

Aku makan tak banyak sebenarnya, but bila aku terrrrlihat benda-benda yang "yummy" secara otometik tekak aku boleh terima makanan lagi. So, secara peribadi, aku LAYAK masuk pertandingan ni. **grin**

Disebabkan yang sponsor game nie Maxis, so secara tak langsung aku perlu lah promote Maxis! Ok, korang taw plan-plan yang ada dalam Maxis? plan untuk broadband tu, kalau tak tau boleh klik di SINI

click image for enlarge

Untuk maklumat yang lain, korang boleh ke link yang aku bagi kat bawah nie:


Aku tak kisah menang atau kalah, walaupun hadiah utama dia merupakan percutian 3 hari 2 malam di hong Kong dan dapat henpon baru, tapi yang lebih utama, semangat "komuniti" itu sendiri lebih penting. Sila lihat dari perspektif yang berbeza, but jika menang, ianya BONUS!

Ok, see ya next! As salam..

16 comments:

yeah semoga kite berjaya, tapi aku tak pandai guna iphone. cam ne ek

JAI said...

Wahh..selamat bro..selamat berjuang..hehe..apo nama team? Korang buatlah TALIBALUT pulak..hehe

CLP:

Aminn2!! =D xpe, Dedek kan ade, tak pon Ham baby kan ade.. huhu~

Bro Jai:

Thankssss bro! Team nama lom decide g, tapi mungkin team " Gemok Bobo" ahahahah~

phreak-id said...

Wah. Masing-masing dah form team. Hebat-hebat plak tuh. grrrr. Gua nak cari "tali barut" gak. hahaha


Terbaru > One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id > Selamat Bersekolah

semoga bejaya makan... makan... makan & menang.. yebbaaa...

Phreak-ID:

Hahaa.. habes la ko bro, kalah aa (serangan saikologi..) kah kah~

Syam:

yeahh! thanks babe! =D

Bean Moreno said...

kite berjumpa kat sana eyh...TALIBARUTS akan beraksi

phreak-id said...

Bean:

Insyaallah, kalau aku terpilih la bro.. huhhu~

phreak-ID:

Wehhh!! peyott ko beso kot? tak kan tak leh makan banyak? haha, ke jaga badan bang?? =P

areripe said...

semoga berjaya bro!
handle with care!
hehe!

areripe:

Wassap bro, thanks for wish ya.. huhuhu~

gud luck..melantak sampai tak hingat dunia..hehe~

Siti Hajar Masri:

Thanks Puan Siti, kena ingat dunia, kang hoyong hayang kekenyangan.. hahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...