Guys! please remind me that FAIZAL TAHIR is WON!! by shahroll

Monday, January 10, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 2 Comments

As salam to all,


Selamat pagi. Bekerja di minggu ke-2 dalam Januari. Sekejap je kan masa berlalu. Ces, klasik statement! Dah ah, malas nak bermadah, nak muntah kan segala kesumat dalam hati!


Malam tadi berlangsung nya AJL (Anugerah Juara Lagu?) yang disiarkan di tv yang terkemuka tu. alah, korang taw kan. Lupakan pasal konsep freemanson ke hape, cumanya AKU TAK PUAS HATI dengan lagu yang menang!


Sebelum aku komen pasal lagu, izinkan aku komen pasal pengacara. Apesal cam tu gaya "pengacaraan" dalam majlis yang boleh dikatakan berprestij (kot?). Kalau nak "tiru" gaya persembahan Afdlin Shauki dalam AIM, pergi menuntut dulu, ok? sangat tak seswai dalam majlis seumpamanya itu, dengan celoteh "tahpape'


Barisan juri pulak, aku tak nafikan ade yang "bagus" dan ada yang suam2 suku pon boleh jadi juri. Entah la, part nie aku tak arif. Yang aku taw, M.Nasir selaku ketua juri. Come on sifoo, you know music kan? arghh.. aku tension!


Dari segi persembahan semua artis, ade yang beriye-iye buat, cool dan bertenaga. Dinamik seperti pengacara ituwww cakap, ada gak yang buat macam buat persembahan kat "fun-fair". Ah, katakan lah korang dah prektis sebulan pon, aku tak percaya. Macam lepaskan batok tepi tingkap! (eh?)


The best part cuma persembahan HANYUT dari my fav artist, FAIZAL TAHIR. Vokal dan lagu, korang dah cukop maklum pasal tu. Pengacara ituww pon cakap, persembahan yang menarik dan mantap. WHY, WHY and WHY juri tak nampak? buyers ka?


Hafiz AF7 pon buat gimik. Tapi gimik tu, buat aku fikir, nie AJL ke atau persembahan teater. Hermm whateva! Si sang Juara pulak, punyalah simple, arghh.. malas komen. lu pikir la sendiri!


Haah, rezeki si dia menang. Tapi aku sangkal kemenangan tu. Nanti lah aku contact orang-orag yang terlibat dengan AJL nie. Kah kah~ bajet aku power je nak korek rahsia. Ingat aku MELODI? **wink**


Apa pon, viva for FT! Lu tetap dalam hati peminat lu! =D as salam..


FT in my heart! go go go go!!

2 comments:

phreak-id said...

Sesungguhnya. Ke'gay'an mu begitu terserlah bro. Wa takut nak dekat dengan lu lepas nih. ahahahaha

Jangan mare laa.. Cabut!!!


Terbaru > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Senjata Menawan Suami : Payudara! > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

Phreak-ID:

kah kah~ jadah gay.. wa minat sama FT gila2 oo.. heheeh~ lu pon gay mah? =P

KAH KAH KAH!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...