Fun: What Google think of me? by shahroll

Saturday, January 08, 2011 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments

As salam to all,


Sedikit coretan petang nie. Masa aku berlegar-legar di ruangan maya, aku dapat satu web dari Google yang mana nama nya Googlism. Web nie akan bagitaw ah kat korang, apa yang "difikirkan" oleh system Google (entah le, aku tak caya sangat)


Googlism.com will find out what Google.com thinks of you, your friends or anything! Search for your name here or for a good laugh check out some of the popular Googlisms below.
Then, aku try la kan letak nama penuh aku, then aku gelak jap. Tengok balik, gelak lagi. Dah macam kena sawan pon ade. Ada 4 yang diberi, cuma 2 je yang betul (sangat betul ok!) huhu~ check out yoww..

click picture for enlarge

shahrul hairy shaharuddin is licensed under a creative commons attribution 2
shahrul hairy shaharuddin is licensed
shahrul hairy shaharuddin is DIRECTOR OF SH iMAGE
shahrul hairy shaharuddin is AN ENTREPRENEUR FOR PHOTOGRAPHY FIELD AND LIKE DOING VARIETY

Haaa see? 2 yang last tu je betul. Pages di facebook dah ada, sila ke SH iMAGE nie k! Recently, banyak gambar aku hapdet (yang best2 je) ke dalam blog gallery aku di shahrollphotography.blogspot.com hope korang enjoy "fun" dipetang nie. **wink**

See next.. salam.. 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...