P1 4G+ Refresh PC Computer= Superb one lah! by shahroll

Friday, December 24, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 2 Comments

As salam to all,


Selamat hari Jumaat u olz! huwaa.. dah jumaat ah? best2, hujung minggu sure korang dah de plan yang syok kan? Huhu, sama la ngan aku, PACK! haiyarkk.. Apa-pun, hujung minggu masa aku curik masa rehatkan badan. Nak push buat kerja dari Isnin sampai Ahad, wooo~ ponat!


Semalam lepas aku hantar mak aku ke klinik, aku pergi Office Packet Hub kat Petaling Jaya. Tak ramai orang, bese lah hari kerja, mane nak ramai orang sangat. Then, parking pon kosong. wee~ i looike! Aku ke sana sebab, tempoh hari aku dah #tweet kat @p1 careline tuk tukar modem yang baru (kaler putih tu..)

Pastu, PC aku ada sikit problem. Masa buat editing, sure restart sendiri. Aku dah pelik. Sekali 2 ok la, nie dah banyak kali, mau corrupt aku nyer HDD. Pergi kedai, format, re-check semua, OK! but, lom scan for virus lagi. kemungkinan ada virus kat HDD aku kat E,F,G,H or I aku.


Aku dah pasang balik PC aku dan guna P14G. Apa yang aku boleh cakap, ianya SUPERB!! laju syottt!!leleh syottt!!.. HAHA.. memang terbaek dari ladang P1 Wimax! Tak caya, korang leh la tukar modem hitam-tak-comel tu ke putih-yang-suci ye! Best gilak wa cakap lu.. huhu..


Ok la, see next! As salam.. =)

2 comments:

u went to paket hub why tak inform?
im in 9th floor la hahaha... :)

Filivi:

Ala.. xde no fon u lah.. mane nak kasik taw u.. huhuh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...