Kesan pengiklanan di blog: Aku tewas!

Friday, December 03, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 9 Comments

As salam to all,

Baru balik dari solat Jumaat di Klang tadi (sekali dengan amek road tax kereta), then jalan2 kat Centrepoint, usha2 tepon C3, sekali sangkut daa! huhu~ tapi memang niat dalam hati nie dah lama nak beli, tapi tak sempat (alah.. duit lom cukup! =P)

Tambahan pulak, semalam baru pergi workshop Ovi Store, so dengan Nokia C3 nie, dapat lah aku menggunakan secara maximum untuk apps sebagainya. Memang tepon nie sosialitas lah, dibina untuk berhubung dalam FB dan Twitter. Dan, aku suka! HAHA!

** UN-box view: Urghhh stim kot dalam genggaman aku..**

** Box Nokia C3: Review pakai duit sendiri!**

Aku usha 2-3 tempat kat kawasan Klang tu, then aku dapat set Original from Nokia. Not bad lah harganya, complete set with 2Gb Memory, Hands-free dan charger RM550 warranty selama setahun. Hermm, kalau aku menang Nokia N8, aku tolak murah2 k ngan korang... HAHA!

Masih terkial-kial keypad QWERTY ni. Demm! kampung sungguh. Orang kampung pon lagi maju dari aku. HAHA!.. ok lah.. nantikan apps Ovi aku untuk blog nie k.. support Malaysia Bloggers! LOL~

As salam..

9 comments:

kah kah kah , tido malam ni kepit la memanjang , kah kah kah

bagus gak kau ni , kalau ada gadjet2 baru lagi kasik review , hahaha .

Aus:

HAHA! tu perli ke pe tu.. muahahah~ law ade bajet, boleh la beli (kot?) tapi yang riban2, harap maklum la ye.. tak de nyer la aku nak beli.. HAHA!

hamzah ian said...

gua sokong torch. torch torch.. har har har

Ham:

BB terlalu mahal bagi aku.. kalau ianya FREE, yeahh stadium Terengganu aku tadahkan.. hoooyeahhh!!

JAI said...

Insyallah boleh menang tuh bro..alah yg lama tuh takyah tolaklah..kasi buang jer kat depan pintu opis gua..hehehe

Jai:

Puhh3.. masin lahhh mulut bro jejai nie ya! Aminn.. tak leh la buang depan opis Abam jejai, nanti tak UNfair untuk semua.. WAKAKA!!!

Unknown said...

I just C3 two days ago...boleh la..qwetery pad lbh mesra compare to my bold 9700...(Sng nk type msg during driving kot...hiks..)Pe pown...bold 9700 by using prepaid line still dpt free internet tp C3 ni xtaw nk wat cane la...leh ajar x?huhu

Unknown said...

I just C3 two days ago...boleh la..qwetery pad lbh mesra compare to my bold 9700...(Sng nk type msg during driving kot...hiks..)Pe pown...bold 9700 by using prepaid line still dpt free internet tp C3 ni xtaw nk wat cane la...leh ajar x?huhu

dinnint:

Wooo masa driving don't ever2 msg bro.. tak fokus! huhuh~

This phone my 1st time yang smartphone, so am noob in QWERTY pad.. hahahha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...