Download simple tutorial Ovi Store Nokia by shahroll

Thursday, December 16, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments

As salam to all,

Kehangatan semalam tak payah cerita dulu. HAHA! memang seronok kalau sekali sekala lepaking bersama-sama dengan rakan blogger yang lain lepas tengok screening "Tron Legacy" malam tadi. Cerita tu best siout! Korang harus pergi menonton. Nanti aku buat review pasal cerita tu k! =D

Entry kali nie berkaitan dengan workshop Ovi Store Nokia tempoh hari. Masih ingat? Ada dah aku letak link kat atas tu. Tapi kan, macam susah pulak nak tengok posting by posting kan? orang cakap, tak puas tengok! tol tak?

So, dengan andaian dan hipotesis sendiri, aku menganggap korang memerlukan satu mekanisma lain yang senang untuk melihat posting tu. Dengan itu, dan berbesar hatinya, aku copy paste balik posting tu ke MS Word the turn ke PDF dan jadikan nya sebagai tutorial simple. Nice tak?

.." cayalah ko roll!.. hahaha!"

Menggom, masuk bakul sinndrii hangkat! cett.. huhu~ jangan risau, korang leh download tutor nie percuma jek. Bacalah ye, aku halalkan dunia dan akhirat. Nak link/credit kat aku pon boleh, dialu2kan ye.. =D "orang memberi, kita merasa.." kan? **wink**

Korang leh download tutor tu di SINI

** Enjoy everyone... cheers!!** 
See later.. As salam..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...