Bloggers Malaysia: Membaling dan Memakan! by shahroll

Monday, December 27, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 34 Comments

As salam to all,


PC aku buat hal lagi. Kali nie bebetol buat darah aku naek. Time2 aku nak buat kerja (editing photo) time tu lah nak buat hal. Nie yang terasa nak beli PC MAC Apple je nie. HAHA! Alhamdulillah, dah ok balek PC aku, tah hape yang "wengg" pasal frequency PC.. **lose**


Semalam, aku attend gath bloggers anjuran Melz. Bapak tinggi kau Mel! huhu~ terasa ke-ketot-tan aku nie. Gath semalam diadakan di Berjaya Times Square dan berakhir di level 10, kenapa level 10? **misteri**


Kronologi pasal semalam:-


1) Aku attend bersama blogger Gadis Terbilang, aku invite dia sebab dia Top Blogger! So, aku dtg ngan blogger top ok! Sila jeles dengan aku, hahaha..


2) Sesampai je kat BTS, dorang dah buat circle. Macam bebudak nak buat orientasi tu, perkenal diri memasing.


3) Siap berkenalan bagai, semua bersepah jap (ada g makan, toilet, etc) dan masuk ke Pusat Bowling.


4) Aus sebagai PA (Personal Assistant) dimana sebagai perantara "group tak serius" (tanyer Daydeck! dia lebih memahami) wakakak...


5) Tia yang gojes! Aku ingat artis mana yang join gath nie semalam. Yang kantoi sebab datang ngan Aus, so aku taw la dia blogger.. hahaha..


6) Ada blogger yang aku kenal ada yang tak, tapi semalam semua leh masuk kepala (Insyaallah) sebab sibuk layan men bowling nak kalahkan Anak Perak!


7) Setel main bowling, g makan kat level 10 (food court) isi perut kenyang2. Aku dah makan kat Wendy's bersama jejaka kacak Malaya, Che Armster, Mashimaro dan jugak Gadis Terbilang.


8) Ada perbincangan sedikit pasal NEXT gath! yeeehaa.. seronok sebab next gath nak buat permainan tradisional. Dah alang2 main tradisional, bio pakai baju pun ala tradisional jugak la kan macam Cik Shara Bunga kita semalam yang pakai kebaya! Vogue kau Shara! huhu~


Then, last2 nak balik tu, ade Cik Epal dan jugak Rina Salleh yang baru datang. Terima kasih sebab datang jugak. Yang penting, semangat nak datang tu yang penting, yang dok PUNG PANG lebey dalam belog, tapi gath pon tak mau turun, tak leh cakap ape ah! hehhehe...


Sesi bergambo2 tak sudah2! Almaklum, semalam ramai kot, sampai kamera habis bateri! hammbek kauu, memang terbaek lah gath semalam. SYABAS to organizer! =D


Sikit gambo ye!


Che Arm tak berenggang dengan BB (BlackBerry) beliau! hehe, BB carik makan tu beb!

Aku saje letak gambau nie! hahah..

Jojo (3 dari kiri) and friends!

Kena register dulu, nak amek link2 blogger untuk di link kan.. heheh
(tambah traffik also!) ngehngeh...

Bro Ham yang sporting!

Bersama blogger Cik Hel (gaya geek?) dan aku cam ala Puff Daddy tak? LOL~

.." Saya GAY , saya OK".. wakakakka!! muntahhh la kau Phreak ID!! =P

Sesi meeting lepas makan...

Yeeaahaaa!! Ketemu sama CIK EPAL okeh! Tip-top blogger nieh, haa tu la sape swoh tak datang, kan melepas nak bergambo ngan hot blogger nie! kah kah kah...

Deyeemmm!! nie la part aku benci KL.. jammed bila balek.. adess..

Semoga bertemu lagi lain masa. Keakraban di alam maye (Aus slang) telah melangkaui di dunia realiti. Gossh! tak sangka eh? See ya next! As salam.. =)

34 comments:

tiafazunia said...

hahaha!
blk tuh mmg jem!
dem betul!

tiafazunia said...

ehh, lupe,
nice to meet u. hikhik!
:D

semalam yang hangat!

Zue Zoey said...

di alam maye! hahahaha... ;p

cik helena said...

arini dok baca org update jaa..hikhik!sonok kan!lenkali join lagi tau :P

Unknown said...

bughuk nya muka dennnnn

Mrs Ijam said...

hah!!sentap dol tade gambar aku
!!!-___-

hahhaa..nice to meet u!!ko menang 1 je tau!!

Aisyalicious said...

great event!! thumbs up!

Tia:

Taw x pe.. sakit hati tol.. huhu~ nice meet u too Tia! =D see next gath k..

Cik Lily Putih:

Yeahh!! mmg hangat, macam hot.fm, lebih hangat dari biasa.. muahahaha~

Zue:

Ahahaha~ slang @Aus tu.. kahkahkah

Cik Helena:

Selamat dtg ke belog saye Cik Hel.. huhhu~ sila2 baca.. =D

Cik Epal:

WAHAHAAAAA!! dah maii dahh.. thanks singgah sini =D, mane buruk, ok la tu..uhuhu~

Mashimaro:

hehehe~ jangan sentap2 Mashi, nie antara gambau yang aku ade le, hehe, lam FB banyak kot gambau ko.. huhu..

hahah, tapi ko tetap kalah ngan aku men boling!! **grin**..

Aisyalicious:

hi Aisya.. thanks drop here.. semalam ade ke? =D yup, great event with great / superb people! =D

JAI said...

Rugilah gua tak sempat nak join..adeyy..antara anak dengan kawan...aduhh

phreak-id said...

uish. howt gak aku. sayangnya amik gambar sebelah ko. kehkehkeh.

bunguk. "aku bukan gay, aku tak okay" oi..

JAI:

Salam abam Jai! tak pe bro, ade lagi pas nie.. ape pon, keluarga 1st! =D

phreak-id:

Wakaka!! aku nampak nama nie je aku mao gelak guling2 syall!! hahhaaa..
adsss.. tolong2.. **gelak guling2**

kah3 , padan muka balik jem .

tapi semalam kau dah berubah , nampak 30 tahun lebih muda, hahaha

Aus:

Deyeemm!! muahahah~ 30 thn?? OMG yooww..umur aku baru 18 ok! =P

phreak-id said...

oi. apa yang pelik? jangan bagi komen yang menimbulkan persoalan. dem

phreak-id said...

@tia : nice to meet u too.

@aus : aku? aku? aku? mcm sebaya tia kan?

phreak-id:

HAk hak! ade timbul persoalan ke atau isu hangat?? agagga.. kalau la ade wartawan blogger, sure ko jadi bahan utama! hak hak!!

Unknown said...

ooo nama aku takde ye shahroll?
xpe.




lalalalala

Ery Farieha:

jangan sentap Ery!! haihss nama dah sama ngan panggilan aku.. nantikan part#2 pulak..

Bak kate Aus, BIG GATH kena posting banyak sket.. hahaha..

mie said...

wow!!
memang meriah..

mie:

yeahh!! mmg meriah bro, nape tak dtg? ke ade kat sana semalam? hehehe..

smue update sal ni..


cdey xleh join


http://thyyunxthiya.blogspot.com/

athiea:

hy! =D jgn sesedey.. ade gath lagi dalam bulan 3 nie.. hehe chill! =D thanks drop here..

Anna Boleyn said...

nice to meet u shahroll... :)

eh btw, jom tengok..hana ada link kan awak dlm entry hana :)

http://www.hanalovenest.com/2010/12/big-gathering-at-ts-link-mereka-yang.html

Anna Boleyn:

Hey Anna! Nice meet u too! =D and nice camera also, **nikonian**

Thanks for the link, i je lom letak link semua bloggers.. ouh! my bad!

GT said...

haks3! 1st tu... :P

GT:

Really? im 1st commentor? heheheh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...