Shahrul said: Aku nak pindah!!!!

Tuesday, November 16, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 4 Comments

Salam semua =D

Hikz! something "weird" happen today in my blog?? haha~ no lah, just header tu dah tak de logo SHAHROLL PHOTOGRAPHY kan? yup, blog nie aku akan switch secara total untuk menjadi blog personal. And for my business part, akan berpindah ke "rumah" baru.. yeah!
Sedang dalam proses coding-coding semua, dah siap baru aku letak link kat sini. Bahan-bahan (gambar) aku drag dari Fotopages masuk ke dalam Blogspot. Aku sayang nak leave Fotopages sebenarnya, sebab, ramai viewer kat sana (dalam 250 viewer every day) sayangkan? But, tak pe, aku slow2 link kan blog personal aku ke photoblog aku nanti. Fotopages? aku close lah.. LOL~


Antara sebab lain, aku dah tak mahu menggunakan nama "akudankamu.fotopages" tu lagi. Unik? tak la sangat, sebenarnya dulu pun aku main letak je nama tu. Sebab, masa tu tengah tak de idea kan. Then, when i became seriously in photography, aku still guna nama tu dalam my business card and aku dapat feedback yang nama URL untuk portfolio aku tu, macam tak sesuai. Kalau sorang dua tu mungkin aku cakap, pendapat diorang tapi kalau dah ramai yang berkata? haha.. something wrong lah disitu....


Dengan nama baru, (re-brand) dan URL baru, aku yakin selepas nie tak de kekeliruan lagi. Yelah, dulu orang konfius, akudankamu.fotopages nie sape punya?shahroll photography nie siapa pulak? shahrul hairy shaharuddin tu lagiii lah siapa hah? huhuhu~ kejam siout!.. =P


Ok lah, tu je nak cakap. hope blog baru nanti dapat sokongan daripada rakyat Malaysia khususnya dan seluruh jiran Asia Tenggara amnya. For my oversea readers, thanks support my blog even my blog post in Malay language. and the new blog coming soon ok? I want your support! =) thank you


See next post! salam...


photo credit: Jetatl.com

4 comments:

Unknown said...

Hmmm... bagus la tue bro... re brand blog agar nampak lebih proper dan profesional... anyway kalau guna blogspot mintak tolong adjust skit bahagian comment supaya blogger yang guna blog dot com senang nak update URL...just my two cent... ;-p

he..23x

xmau berblog secara serius.. meant berhosting sendiri ke..??

if berminat leh hubungi bro he..23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Bro Haz:

Huhu tahnks bro Haz. Saya fikir, yang dah establish (blog ini) akan jadi main (center) untuk blog2 saya yang lain, saya usahakan untuk letak ruangan comment yang ok sket.. =D

tq bro!

Bro Framestone:

Hosting sendiri? hehe.. insyaallah kalau saya nak buat, will roger2 bro k? =D thanks bro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...