Did you think this blog benefit for readers poll | Thank you for all bloggers!! by shahroll

Tuesday, November 16, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments

Salam semua =)

Beberapa hari yang lalu, aku ada buat poll untuk blog aku nie. Aku buat sebab utama adalah untuk aku tahu blog nie berguna atau tidak untuk para pembaca aku ataupun tulisan aku hanya sekadar "havoc" , "syok sendiri" , "poyo" atau sewaktu dengannya. Keputusan tu berakhir pada petang tadi dan resultnya seperti kat bawah nie:-

**The result from poll**


Alhamdulillah, terima kasih pada korang, korang dan korang (bloggers la tu..) yang tolong voted dengan sejujurnya. Walaupun angka yang kecil (6 majority) tetapi dapatlah aku anggap yang blog aku nie berinformasi dan berguna lah kan? Namun, ada beberapa angka yang minor dalam poll nie, masing-masing (2) untuk 50/50 dan Need improvement the blog content.

Aku akan ambil perhatian kepada yang voted untuk yang minor nie. Sebabnya, kalau ada yang voted, mungkin aku ada salah dan silap. Aku nak korang bantu aku (yang voted) untuk komen, kritik (membina) mana-mana part dalam blog nie yang tak best, cool dan mengganggu korang untuk berada di zon "selesa" semasa berada di dalam blog aku.

Aku ucapkan terima kasih sekali lagi pada yang sudi voted. Penambah-baikan dari masa ke semasa, aku try buat the best. Owh! lupa nak bagitau, even aku switch blog nie ke personal blog, post aku akan berselang seli dengan tutorial photog, macam biasa aku buat juga sebenarnya, cuma "header" tu aku buat nama penuh, nama aku sendiri =) 

See ya guys! Happy Raya Qurban for all muslim.. salam!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...