Shahrul Hairy Blogging Network by shahroll

Wednesday, October 27, 2010 shahrul hairy 8 Comments

Salam all! =D

Last night I had a re-branding my blogging page on Facebook. Tujuan utama penjenamaan semula dari page "suka-suka" menjadi page yang menghimpunkan blog-blog dibawah kelolaan saya. Dan kerja-kerja menambahbaik akan dilakukan dari semasa ke semasa, insyaallah.. =)

Dan logo untuk page, saya menggunakan logo seperti dibawah ini. Maaf, saya tak reti nak design2 nie, terus terang saya cakap, saya ambil logo ini di Google. Hanya menambahkan SHBN (Shahrul Hairy Blogging Network) saja di bawah logo itu. 



Sesiapa yang mempunyai blog juga digalakkan untuk membuat "ping" di laman sesawang tersebut. Walaupun kadar hits belum tentu memuaskan hati, saya percaya secara perlahan-lahan pages ini akan mendapat sambutan para blogger Malaysia khasnya dan blogger seluruh dunia amnya.

Sedang merangka strategi untuk pasaran lebih luas. I mean, global market! =) see ya! salam...

8 comments:

Abd Rashid said...

Bagus laa. manusia sentiasa berubah. pembaca sentiasa berubah. kita kena ikut perubahan. mula-mula dengan logo mungkin!. lepas ni apa lagi ya..

ken said...

hairy = berbulu? :P

Abd Rashid:

Betul tu Encik Rashid. Kita kena berubah dan yang lebih penting, harus flexibel dengan masa dan kemajuan yang akan datang.. =)

Ken:

Itu nama saya dalam IC.. clear?

POSH76 said...

pandainyer....bagus2 hehe

POSH76:

Hai posh! jgn lupa ping blog u kat pat i k.. =D

hamzah ian said...

gud2.. boleh tlg masukkan?

Hamzah:

macam ko tak reti nak ping.. ahahahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...