[event] Pasific Regency Hotel | Vaselin event part #2 by shahroll

Monday, October 04, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 14 Comments

Salam all =D

Masuk pula ke part #2. Entry paling malas nie, sebab banyak gambar je. haha, kira malas juga ke tu? Tak pe lah, aku cerita dengan taip juga, khas untuk pembaca setia blog aku nie. =D. Dari posting yang lepas, aku dah cerita serba sedikit pasal Vaselin event nie kan, so part yang nie pula seakan flash-back what happen actually.. jengg jenggg~ 


Jen Han, comedian yang cool dan best. Even aku sempat dengar sekejap, but i love style comedian beliau. Then, aku pon just snap-snap gambar sekitar Luna Bar nie lah.. dengan hp aku je.. =P
** Jen Han sedang beraksi

** See.. ramai terpegun dan seronok melihat show Jen Han

** Subhanallah, cantik betul pemandangan | KLCC =D
Luna Bar terletak di atas sekali (roof-top) Pacific Regency Hotel

** Malam (lepas maghrib) live show dari Yuna and band.
i was upload the video. check it out this LINK

** Nak je menyanyi atas pentas nie.. haha.. nanti hujan pula! =P

** Di hadapan Hotel.. muka bajet howtz?

** Bersama-sama dengan rakan bloggers yang mengetop di Malaysia?
Photo credits: Kak Ina KL

** See... LEVEL 34! hehe~ naik tangga jom! =P

** Muahahahah!! bersama Yuna ok! Tara sumbong ini Yuna ooo.. best!

Lagi, ada beberapa game yang dibuat oleh pihak organizer untuk memeriahkan majlis. Paling best, bila ada segment short-listed 4 bloggers yang terpilih untuk menyertai game nie. Senang saja game nya, setiap bloggers kena act like model, so kena bergaya dengan gaya apa pun.Pastu, setiap seorang akan memegang warna yang diberikan, so bloggers yang lain kena voted siapa yang paling bagus dalam memperagakan gaya ala model tadi. =D

Dan, yang paling ditunggu-tunggu oleh semua bloggers (termasuk lah aku..) blog post yang palinggggggg best dan syok tebaboww dapat memenangi RM 3 ribu ringgit beserta barangan Vaselin. Memang terbaik sekali hadiahnya. Blogger yang memenangi tempat pertama itu adalah, Jen. Korang boleh lihat gambar beliau di SINI

Oh!oh! siapa emcee untuk majlis nie? huhu~ tak lain lagi, the cool and best emcee is Jojo Struys =D
**photo credits: Talent Factory
See ya next posting! Salam.. =D

14 comments:

Che Armster said...

huhu.. demm amik gambar ngan Yuna tak bagitau

btw got news bout the event - will be on next coming 15th Oct at Gosh Club - flyer tak up lagi.. nanti papehal I'll inform you

Unknown said...

memang best dapat lepak sekali sekala camni..pastu percuma pulak kan

Liki said...

heyyy was there at Vaseline too :D

Che Armster:

Muahaha terrlupa deh ngan abam kacak soang neh! =D..

15th Oct? Cool, let me see my schedule k... thanks Che Arm! =D

Kak Ina KL:

Ya betolll tu Kak Ina, lelagi dapat lepak ngan Kak Ina.. pecahh panggungggg.. =D LOL~ best ngan Kak Ina nie bersama Mr.Manager nya (anak kak Ina..)

Liki:

Hi! Hi! hey.. =D Thanks liki visit my blog.. nice meet you here =)

Unknown said...

yunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ery Fariha:

Iyeeee.. Yunaaaaaaaa.. heheh~ peminat dia ka nie? =D

nurayunni said...

wah..hebatnyer...

nurayunni:

Salam.. hi! hebat? Yuna kah? ya.. sememangnya.. =D

hamzah ian said...

ape korang bincang ni ngan che arm??

15oct ade pe?? nak ikut..

Hamzah:

Muahahahhahahaaaa..baekk punyoo! =P

hamzah ian said...

korang nak g ane?? nak ikut.. argh...

Hamzah:

Muahha~ ko baik nanyer ngan Che Arm.. huhu~ sewonott! =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...