Hala tuju dalam pelbagai perkara, bukankah ianya sangat sukar untuk difikirkan tetapi jika tidak difikir bagaimana hendak memulakannya?dan, mengapa tajuk ini sangat panjang???OMG!

Monday, June 14, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments

Memang SAH!!.. apa yang sah? haaa.. complecated thinking by me!.. fuhh~ entry nie bukan saja di edit 4-5 kali, tapi entah la banyak kali gak la.. haha.. nak publish je internet cam haremm.. tak leh nak publish! hampehgas tol...masa aku write up for the first stage, mmg otak aku mengalami konklusi yang maha hebat.. perghhh...

Nasib baik lah aku ada belaja kat kelas masa sem lepas tu.. kelas Puan Rafidah! yee.. beliau haja aku pasal thinking2 nie.. dengan pemikiran yang kretif boleh korang melepaskan beban2 dalam kepala korang tu.. yeahh! life lots a problema!

Then,stage kedua plak masa aku nak publish mende alah nie.. wahhh sungguh hazabb! internet yang aku bayar RM 99 sebulan buat taiiiiii la pulak! Dah serabut kat situ~ =_='

** saat2 aku memerlukan....support!!

Apa yang aku pikir maha hebattt sangat tuh? korang leh buat andaian/huraian di dalam gambar yang aku tepek baekk nyer kat atas tu.. im 23 already ( opzz.. belom g.. bulan Ogos 22hb my besday!) kemana arah yang sepatutnya aku tuju dalam masa 5-10 tahun lagi?? heee~ dah macam cerita org putih plak dah..


Listing of my Achievement sebagai seorang:-

Pekerja Office!
- Surat pengesahan telah pon selamat sampai!
-Dapat surat ke Biro TataNegara ( Pasir Salak Resort!)
-Duduk di Jabatan Perkhidmatan Sokongan Penyelidikan yang mana boleh berkenalan dengan doktor2 yang ada di dalam UiTM nie
-Pembantu Perpustakaan yang multi-skill/softskill sebab aku buat kerja2 yang sepatutnya pegawai buat
-Jurugambar rasmi untuk office aku,kadang2 untuk Perpustakaan jugak
-Seorang webmaster untuk jabatan aku.
-Dalam kerjaya sebagai Asst.Library nie, semua bahagian aku dah round dalam masa 1 tahun aku bekerja!


Photographer!
- Dulu buat kerja2 di rumah, sekarang dah ade studio sendiri di TTDI jaya, seksyen U2, Shah Alam
-Masih lagi menggunakan Canon 30D sebagai main body, 50mm 1.8,kitlens dan juga 75-300mm USM III
-Masih ada sebiji komputer di studio ( PC yang 2 tahun tak berUPdate2)
-Dah de 2 biji lampu studio yang korang leh sewa, reflector dan tripod
-Dulu aku shoot untuk wedding,konvo dan potret saja, sekarang aku dah jinak2 untuk masuk line commercial pulak
-Sedang mencari peluang2 yang ada untuk masuk dalam arena entertaiment industry!


haaaaa... tu je lah aku leh cerita kat korang.. hahah lain2 aku tulis lam kitab aku yang lain! cewwwahh.. tu privacy meyy.. ok lah right now aku pon dah agak center, so.. enjoy the LIFE!!! =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...