Contest: Weeave the BEST WEB

Monday, May 10, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 2 Comments

Salam dan selamat pagi all!


Aku tak maw cakap banyak, so straigth to the point je. Korang suka ber-contestkan? so nielah peluang korang untuk memenangi pelbagai hadiah2 yang sememangnya gerekkkkk sehh! Haaa.. bukan cakap kosong macam tin kosong bai, tapi korang tgk jelah gambo bawah nie k!




** Hadiah utama nya Laptop Epal gigit ohh! MacPro lagi. Lain2 hadiah pon sodap gek!
( aku dapat BB ok lah!) =P


Cam ner nak masuk ek? Ok haku ajar korang k!


** Nampak tak beb? tak nmpk click SINI


Senang kan? korang cuma perlu share jeh dalam belog korang!... pastu korang perlu generate URL korang sendiri untuk dapatkan code ( referral code meh!). Ok, dan yang lebih manis adalah.. jengg  ... jengggg~




** Buffred Earning untuk Weeave nie ha! thanx Nuffnang! =)


2 comments:

emily said...

nak try gak!
=)

Hazarimi;

salam bro! haa.. boleh lah try.. mane taw your luck aite? =)

thanx drop here...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...