Big Fish Moment with Pizza Hut!! by shahroll

Monday, May 10, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 14 Comments






Korang penggemar makanan Pizza Hut? haaa. nie nak kabo dekat korang yang Pizza Hut nie ade buat contest best.. ( pergh.. masuk contest saje ko ye roll!) hahah.. tapi yang nie lagi best sebab korang leh menang RM 2000... korang cuma perlu blog kan je dalam belog korang pasal pengalaman korang menikmati Pizza baru tu.. alaa.. yang ikan tu leww~

Baca arahan yang dorang nak tu....

1. Write a blog post titled ‘Big Fish Moment with Pizza Hut’ and share your Fish King Pizza experience at your favorite Pizza Hut outlet or during delivery. Be sure to include lots of pictures to describe your experience. ;)

2. Once you’re done, just fill in the form at the bottom of this blog post The 5 most creative blog posts will each win RM2,000 cash from Pizza Hut! This contest kicks off on 6 May 2010 and ends 30 May 2010.
What are you waiting for? With the contest, you get to enjoy your favorite food of all time and stand a chance to win a RM2,000 cash prize at the same time. Tell us about your experience with the Fish King Pizza now!


Details kat SINI 


p/s: Tengah cari idea2 yang bernas untuk di postingkan.. heuhuehu~

14 comments:

Ken Wooi said...

i might consider joining.. but i suck at winning =P

cyclonmaster said...

Aku plan nak join ni. Tgh carik idea. Sementara tu, meh singgah blog aku pulak.

http://cyclonmaster.blogspot.com/

Kenwooi:

Join lah bro!.. may b u one of them yg menang kan.. heheh... =)

CyClon:

fuhh nama~.. ala2 dalam komik.. heheh.. yeahh aku pon idea tak mari2 lagi.. =O

aku p kedai ko plak k! =)

Matjoe said...

mmg best kalo menang. wish u luck bro

MAtJoe:

BIG thanx bro! hope bro pon amek bahagian juga.. =)

Sesopie said...

alahaai lama x mkn pizza dah..=(

Sophie:

Jom mkn nk? =) bersama2 saya dan rakan2.. hehehe~

Unknown said...

test tgk entri aku...kasi komen sikit :

http://www.suterablogger.com/2010/05/big-fish-moment-with-pizzahut.html

Bean:

perghh... cargas bro Bean!! hahah.. saya lom ada material lagih... hehe wanna drop into ur blog! =O

Matjoe said...

x join. mcm xde harapan menang. bagi bean menang. entry dia best.

member pegi pinjam baju mamat pekerje tu yg x tahan tu

MatJoe:

Tu lah aku dah bace en3 dia.. haha lawak tol.. and nice idea.. aku pon ngah crik2 idea yg best nie..=O

Unknown said...

thanks ar korang sebab support aku...

Bean:

Bisa aja dong!.. u deserve it.. =) like your spirit and effort! Hidup Bean! yeahhh.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...