Fahrin Ahmad dan SH, siapa lagi macho kot? by shahroll

Tuesday, April 20, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 4 Comments

Hello peeps!.. haiYooo.. pejam2 celik2 dah tengahari dah.. so sedikit posting untuk sesi sebelum aku pergi lunch nanti.Ok,jika pasal ukuran macho or tak, aku suka bandingkan aku dengan Fahrin Ahmad... wahhhha!! jangan korang ingat pasal kes2 dia jaa.. taa bekk ooo.. yang tu korang pejam mata sudeyy..


Kacak/macho ke si Fahrin nie.. ahahah~ lagi mau tanya kan, hermm.. mmg aku minatttt giler dengan FA sebab beberapa faktor:-


- Wajah Hensem ( lebih sikit dari aku..)
- Body mantap, ada six pack kot ( aku x leh challenge pasal nie..sebab aku borOi!)
- Senyuman tikam maut ( seswai mencairkan hati2 gadis..)
- Maskulin ( macam aku gak.. kurengg skit dr dia kot..)
- Suara lak ala2 manjatakbertempat ( haha ko marah ke Parin?)
- Suka berlawak.. ( mcm aku gak?? haihh)





VS



So, korang taw lah sebab pe aku mmg suke compare aku ngan FA nie.. ahaha~ YESS!! sebab ciri2 tu semua aku ade.. kecuali no #2 tu lah.. :P.. Dan baru2 nie, FA jadi duta untuk satu produk iaitu :-





Dengan bermoto kan "Take Care", company Garnier nie merasakan pemilihan Fahrin amat sesuai dengan beliau ( aku x layak gih..). Beliau mempunyai Karisma, sikap dan keperibadian dari orang Malaysia yang moden. Jika kita tgk pon, memang FA seorang yang berkarisma, berkaliber dan yg best2 lah... huhuhu~ anda memang layak!

Ok, pasal produk tu pulak, aku dah pkai 2 bulan. Best jugak lah sebab korang akan rasa segarrrr amat lepas korang cuci muka dengan Anti-Blackheads Brightening ICY scrub.. kalau muka korang xde black2 head tu korang leh pkai yang lain...






Selanjutnya korang leh layari : Garnier Skin Naturals

4 comments:

Unknown said...

aku tetap pilih FAHRIN AHMADDDDDDD

Peminat TEGAR ko nie.. ahahah.. aku lagi kacak pe..?? :P

Anonymous said...

hee..fahrin ahmad.. :D
tajuk lagu kat blog ellis "saat terakhir"

Ellis: pilih dia jugak?? owhhh.. xde sape VOTE aku nieh.. ehhehe~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...