Raja Lawak-4.... HAMPEH!! by shahroll

Sunday, March 07, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 10 Comments




Salam to all...



Aku baru habis melihat  Raja Lawak tadi.. dan dalam pemerhatian aku, yang paling dominan dikalangan juri adalah ALEX dna juga IDLAN.. mengapa keputusan group KECIK yang menang??? aaa buyers ke? aku cukup tak paham jika mende nie pon di "buyers" oleh pihak tertentu...



Nak kate lawak dorang best sampai pecah perot, tak la jugak.. BIASE je pon.. tapi aku salute pada Alex dimana setiap lawak dia ada mesej yang baik.. tidak merpu.. dan juga tidak meleret... Idlan, pada mulanya aku cukup menyampah sebab aku tak berapa paham apa yang dia nak sampaikan actually, dengan loghat Kedah yang pekat lagi membuat kan kepala aku agak "senak" untuk menerima lawak sebegitu....




Ok lah, cakap banyak pon tak guna, cumanya, kualiti dari segi pemilihan PEMENANG amatlah HAMPEHHH bagi aku, so far not so good.. something happen berlaku sebenarnya.. dan apakah?? aku pon tak taw.. for Alex, keep on your track! lawak ko OK! mmg sempoii!~.. :)



Kepada pengacaranya pulak, Zizan dan Johan mmg serasi! Thanx to Zizan yang cekap gile bagi mic pada group KECIK yang mengalami masalah teknikal pasal mic dorang tu tak berfungsi.... ok lah, harap musim ke 5 nanti, ada pelawak yang setanding pelawak2 yang dulu2... haaaaa... tak sama tapi setaraf!! :) 


yours
SH

10 comments:

CIKGU NAMAN said...

itulah bila jari menjadi juri


pepon gabungan dua pengacara tu memang mantap!!!

n@m@n: salam bro!!.. haa btol2.. si Jozan ( Johan & ZiZan) mmg mantopp!! hehehe.. time musical part tu best.. :)

mkn lame cam makin x best la..
aku xtaw asal..
tp aku ske tgk mamu..
hahahak..

Aus: dah masuk musim ke-4 dah Aus, mmg dah rase tak best.. bese lah kalaw memula ja best, pastu.. haremmm~ mamu?? caca g ok kot :P ahahah~

Cikgu Kool said...

Salam shahrol...

Daddy pun tak berapa puas hati jugak dengan keputusan semalam, tapi kedua-dua yang solo tu cuma menang sorak di stadium, malangnya sorak jer, sms tidak....

Apa-apa pun, ketiga-tiga peserta akhir kali ini semuanya berbakat besar...bukan macam peserta tahun lepas...monyet pun boleh lepas ke final!

aurikelsan said...

bynk kali aku rasa host lg lawak dr peserta hihihi

pssst...johan suda gumuk la...

DC: Salam Daddy Cool! :)

taw x pa DC.. mereka menang sorak lam stadium, p SMS uhh~ tapi saya ragu2 lah, nape undian SMS tu tak di tonjolkan macam AF ek?? ade korupsi ke Raja Lawak nie?? heheh~ andaian saya ja.. :P

Suria: ahahahah betol3!!.. Johan ngan Zizan more toi lawaking doww~ ahahaha.. tenggelam candidate ngan Jozan nie.. :P

pssstt: Johan dah kawenn daa.. hahahaha boroii sket.. :)

Unknown said...

hik3,nasib baik aku tak tgk...

Eyriqazz: ehehe ada LCD baru x kan tak tgk kot bro.. :P heheheh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...