Korang taw sapa Rizalman Ibrahim?? by shahroll

Sunday, March 21, 2010 shahrul hairy 7 Comments


Salam to all readers....

Ok guys, sapa kenal Rizalman Ibrahim??Siapa?? uhmmm..?? Haaa.. yeahh that`s it! Beliau adalah pereka fesyen yang superb the tebaboww debamm okeh!..Beliau dan anaknya,Umar yang menjadi madu kepada RI ( akronim Rizalman Ibrahim ya!)  :)Apa yang mendorong SH untuk mencatat perihal beliau dalam SH nyer blog nieh?? Ok2, cam nie, SH terasa kagum bila anak Melayu seperti RI mampu untuk menarik pengusaha terkenal dari Itali iaitu Brenna Of Itali yang mana butik tu amatlah berprestij disana ( seperti yang dilaporkan oleh Kosmo!)RI dan juga Umar.
Credit for this LINK, tQ~ :)
Dikatakan lagi, butik Brenna Of Italy itu juga memilih Kuala Lumpur sebagai destinasi pertama membuka cawangan nya di luar negara.. perghh mantop deQ! Gabungan mantap Rizalman Ibrahim bersama butik textile terkenal dari Italy, pasti membuatkan para bakal pengantin ternanti2 rekaan terbaru beliau kan?? hehe~credit for this LINK~ tQ :)


Beliau mempunyai Butik sendiri yang diberi nama "PUTEH", di jalan Imbi, Kuala Lumpur... **eh eh silap, bukan situ tapi di Damansara Perdana sepeti alamat dibawah:-
Butik Puteh
Lokasi: A G 01 block A Neo Damansara
No 1 Jalan PJU 8/1 Bandar Damansara Perdana.


**thanx to Cdot yg bg info td.. :)
Sebagai pereka fesyen yang professional, sudah tentu ramai yang menggunakan khidmat beliau didalam majlis2 besar. Nama RI juga tidak lekang di setiap bibir artis2 yang terkenal.


Ok guys, if u want moreeee about RI, lets go for this link : RI
:) aite, see later.. salam!..7 comments:

puteh tuh bukan kat damansara perdana ke roll?

kenwooi said...

seems cool =)

Cdot: dari pembacaan dan telaah aku, Butik Puteh di jalan Imbi,Kuala Lumpur.. tak taw lak kat Damansara ade butik dia gak.. may b cawangan :)

Kenwooi: cool and great Ken! :)

Arra JaSmY said...

Hebat lah RI neh,suka design2 die.chantek.:)

Arra: Hebat kan?? yeahh.. lagi cool lagi klw u kawin pkai rekaan dia.. ;)

To Cdot: yes u right, alamat dia kat Damansara Perdana seperti dibawah nie,

Butik Puteh
Lokasi: A G 01 block A Neo Damansara
No 1 Jalan PJU 8/1 Bandar Damansara Perdana.

sorry for the mistaken.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...