Kalau sebut pasal Lisa Surihani by shahroll

Thursday, February 18, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 10 Comments

Salam to all bloggers!! :)








Kalau korang de akaun Fesbuk kan, sure korang salah 1 FAN of LS kan?? ( Lisa Surihani).. Fan dia mencecah 100 ribu lebeyy... dasat lah bagi aku kan.. hehehehe~ so nak gak taw kan, ape ke bende nyer yang BEST sangat pasal LS nie eh???...



#peeks 1


Thanx to Google.. edited ( tone colour by SH)...


#peeks 2


Thanx to Google.. edited ( tone colour by SH)...




Sama tak #1 & #2?? hahah.. sekali pandang MACAM sama daa.. p dorang pelakon nie berlainan negara k.. yang bawah tu Revalina S Temat... Klw korang dlu kipas-susah-mati cerita sinetron Bawang Putih Bawang Merah (BPBM), korang WAJIB la kenal pelakon ney kan.. hohoho~ tapi bg SH, LS lagi cun... huuu~







***********ceritanya**************






Stage #1: Lisa Surihani call SH td, dengan nada yang manis ( ye ke?) boleh laa.. nak no tepon beliau?? x yah aa.. private maa.. i je taw k!!.. bukan x mo kasi, t LS marah lak ngan i.. hohohoo~ So, dia minta i jadi Private Photographer tuk beliau... so deal deal n deal... leh laa ikat kontrak selama 1 tahun... YAHOOO!!!!




Then, kami akan buat meet-up untuk bincang2 apa yang patot, dr segi costing 1, service caj i.. yada yada bla bla.. byk g lah nak dibincangkan... so, tempat yang paling best kat.............. (rahsiaaa) hehehehe~ mungkin LS akan datang bersama mak dia ke, kawan die ke.. tah la tu hal dia lah.. uhuu..




Tapi, ada sikit masalah dengan Pengurus beliau.. ahhh beselah, klw de pengurus nie mmg susah skeett.. hahah~ tapi x pe, bia susah cam ner pon, janji leh jumpa itu LS.. owwwhh sangat TERUJA bila LS nak meet-up ngan i.. heee.. agak exited actually!! sangat!!... kih33~













































































************************TAPIIIIIIIIIII*************************










TIBA2 jam menunjukkan jam 6.00 pagi waktu Malaysia.. urrmmmm.. MIMPI jerk rupanya... hahaha mimpi best ohhh!.. ke mende nie petanda untuk berdiskusi dengan LS?? wowowowow~ akan ku nantikan saat tu.. so kepada FAN LS, sorry guys, i dah hampakan korang.. opzz! ye ke?? haha.. klw lah LS bace blog SH nie, MAAF lah klw u tersakit hati ye... haaa~ peace all.. wassalam.... :)

10 comments:

Nanged Your Ads
Nang My Ads Too
http://pretselmaker.blogspot.com/

Anonymous said...

http://innit.nuffnang.com/view.php?id=177997

Niniekartini said...

besar impian tu..anyway,wish u all d best! semoga mimpi jadi kenyataan! ;)

CIKGU NAMAN said...

cettt!!!kena tipu den..hehe

Ninie: Aminn~ mudah2an.. :) kot la sape bace de contact ngan LS nie kan.. huehue leh aa jadi KENYATAAN... :P

n@m@n: araaamakkk!! hehehe.. marah ke bang??? relex la eh.. MIMPI je... t yang betol2, saya posting 7 hari 7 malam ye.. :)

zilasapri said...

sgt best mmpi uuuuu.........gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

dah hampir percaya dah td... cess. sket lg nk jeles. sket lg.

zila: huheuheue..mimpi... :)...

Jen: wakakak... sketttt lagi eh??? xpe2.. klw betol2 ko WAJIB jeles k... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...