4 hari MENGHILANG by shahroll

Tuesday, February 09, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 9 Comments

Salam to all my beloved readers..~


haisshhh.. 4 hari dah x UPdte mine blog.. uehueheu tak sedar pulak rasenyer, 4 hari yang lalu terlalu "bz" sehingga SH lupa akan "anak" ( blog la tu..) telah ditinggalkan begitu lama.. haha~


Mana tak nya, kije kat Office dari 8pg hingga 5 ptg tu, x cukup napas dek non.. uheuheu bukan pew, skang ngah uruskan pasla event Seminar Pustakawan yang akan dibuat pada 19 sampai la 22 Feb nie...tempat dia di dungun gak, sama macam tempat haritu...



Selaku AJK Pengangkutan, dibantu oleh Pegawai SH iaitu Mr.Sharol ( aikk sama la pulak name) hehe..membantu pustakawan2 nie a.k.a jadik pengurus pasal pengangkutan la.. hahah "enjoy" owh jadi AJK nie.. :P.. sangat!


tue pasal kije lam office lah.. lepas dari jam 5 tu pulak, ade kije lagi nak dibuat... My OPENING STUDIO!! yessss.. my studio iaitu SH iMAGE Studio will be lauch this Mac!! Sila free kan schedule anda yee.. hehe exac date lom decide lagi tapi lam bulan 3 lah.. Insyaallah.. :) the progress sudah 80%, cuma tinggal nak deco2 dan beli peralatan sikit... tgk gambar kat bawah nie k...




** Lampard colour ( Pink-Bright) for relexing section.. :)




** WHITE ROOM?? yeahhh.. this site for studio... **wink**



** Green look like Yellow colour.. untuk workspace SH.. actually cakap ngan my BB colour Orange, but sampai kedai cat, lain dah jadik nyer.. hahah~ :P



BIG THANX for my sweetheart yang banyak tolong cat mengecat nie.. thanx na! :) my fwens, Emy ( office-mate) pon datang help me painting my studio.. thanx Mie! ukuran untuk my office x la besar mana, p cukuplah nak tempat kan my own gallery sket, workspace and studio lighting.. uhuhu syukur alhamdulillah.. thanx ALLAH.. **grin**




** hooyeahh! my BB in the studio... heheh.. bz nampak?? :)


Selain dari mengurus kan persiapan studio SH iMAGE nie, terlibat melakukan kertas kerja untuk dipersembahkan kepada pihak untuk diberi ruang untuk SH membangunkan "empayar" SH dalam bidang photografi nie.. alhamdulillah, studio set-up, job come in... rezeki Allah kan? ..:)






** taken from my Nokia... PINK ROOM?? hahahah!!

aite, take care every1!! catch u later.. salam..

9 comments:

zilasapri said...

ngeeeeeeeeeeee...

xsabo nk pkai bju SH image mse launching tuh..
stndby saiz XL 2k sy yeeee..:D

gogogo SH go!

Zila: Thanx my dear!! without u, i pasti x siap room untuk cat tu.. heheh :)

ok, stay tune k!! :)

zetty said...

tahniah2....nnti leh dtg kedai awk tue ea...jgn lupe jmput sy...time perasmian...hihihi

Zetty: THANX Zetty! :) sila lah datang ye.. masa lauching pon awak leh dtg ngan kawan2 k.. memeriahkan suasana.. :)

Aus said...

macam best je..
xnk jmput kitrg ke..
hahak..

Aus: ehhh... of course la aku jempot korang.. nantikan jemputan aku k.. :)

JAI said...

Tahniah bro..gua akan datang kalau ada kelapangan walaupun hang tak jemput..ahaks..ahaks

JAI: salam bro!!.. hehe tunguuu jemputan k.. mane leh x jemput otai blogger nie.. :)..

Miss Moon said...

shahrol ...dah rasmi ke lom nih ...akak duk nunggu invitation nih heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...